Sølv og sort

Her er det så – det allerførste indlæg.

Det her er et design, som jeg lavede for noget tid siden, så derfor kan jeg ikke lave et step-by-step til jer, som jeg ellers vil prøve at gøre fremover. I virkeligheden er det nok lidt learning by doing her i starten.

Grunden til at I skal have lige præcis det her som det første, er fordi det er et af de designs, som har fået en helt masse ros.

Først et billede af det vi skal prøve at lave

Sølvdesign

 

For at lave designet, har jeg brugt

Sølvnegle

Vi starter fra venstre mod højre.

Jeg har brugt en base coat fra OPI. Du kan naturligvis bruge den du bedst kan li’, men den her er min yndlings. Den er hurtigt tør og klar til neglelak. Brug altid en base coat, for at beskytte dine negle mod misfarvninger.

Som grundfarve har jeg brugt OPIs “Haven’t The Foggiest”, som er en sølvneglelak med shimmer.

Den lilla pind, som ligger foran, er det der bliver kaldt for et “dotting tool”. Jeg kalder det for en prikker. Jeg har flere forskellige størrelser og de er fuldstændig uundværlige. Har du ikke lige sådan en, så kan du bruge en tandstik. Hvis du gerne vil have lidt større prikker, så kan du dyppe den i neglelak, vente 10 sekunder, dyppe igen og så videre, indtil du har den ønskede størrelse. Du vil komme til at se rigtig mange designs, hvor jeg bruger dem.

Du skal naturligvis ikke sidde og dyppe direkte ned i neglelakken, så derfor tager du et helt almindeligt stykke papir og bruger børsten fra lakken til at få lidt ud på papiret. Herefter er det bare at gribe din prikker eller tandstik og så i gang med at prikke.

Den jeg har brugt til prikkerne er en sort lak fra Wet n’ Wild, der hedder “Ebony Hates Chris” som er hurtigtørrende. Det er altid lidt nemmere at lave designs med en hurtigttørrende lak, når man er en utålmodig sjæl som mig. Så skal man ikke vente så længe, før man kan give sine negle en gang top coat.

Til sidst, giver du din fine kreation en gang top coat. Den jeg bruger (når jeg har tid nok) er den fra OPI. Den jeg bruger når jeg ikke har tid nok, den viser jeg en anden god gang.

Skulle du have fået lidt inspiration til at lave det her design, så fint mig på Instagram, hvor jeg hedder Nail_Geek og brug #nailgeek, så jeg kan se det. Du kan også dele inde på Facebooksiden. 

Links til begge dele, finder du i bunden af hjemmesiden. 

Rigtig god fornøjelse.

2 Comments

  1. Så fint!

    Jeg er glad for at bruge knoppen på knappenåle eller hårnåle, så er man fri for at vente på at spidsen bliver tyk nok 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *