Fødselsdagsnegle

Hip hurra – i dag er det min fødselsdag.

Min fødselsdag skal ikke gå ubemærket hen og da slet ikke på mine negle. Derfor har jeg lavet det her design til jer. Selvsagt, så er det også nogle negle der egner sig fint til noget landsholds-halløj osv. Der er mange muligheder.

Fødselsdagsnegle

For at lave der her design, skal du bruge følgende:

Fødselsdagsnegle værktøjVi starter fra højre.

En base coat er altid vigtig – det kan jeg ikke understrege nok. Især når det er de her røde toner, så kan neglen komme til at se ud som om du ikke har lavet andet end at ryge de grønne Cecil de sidste 20 år.

Som base på tommelfinger og ringefinger har jeg brugt OPIs “Alpine Snow”. Det er, i min optik, den absolut bedste hvide neglelak der findes. Du kan naturligvis også bruge andet end OPI.

Så har jeg valgt at bruge MaxFactors “Red Passion”. Jeg tror faktisk det er den bedste røde lak, jeg nogensinde har prøvet. Farven er dyb og lækker og så tager den endda ikke en krig om at tørre. Penslen kan jeg godt blive lidt uvenner med, men det er en smagssag.

Og til sidst, har jeg brugt OPIs top coat, for at give lidt lækker shine og så glatter den også de værste ujævnheder ud. Det er vigtigt, at lakken er helt tør, inden du bruger den her. Jeg kan også varmt anbefale en hurtigttørrende top coat, men jeg er løbet lidt tør for den, så den er svær at vise. Med mindre du bruger en hurtigttørrende top coat, så er det meget vigtigt, at du ikke giver top coat med det samme, da det ellers kan gøre at neglelakken “smatter ud”.

Det du kan se nede foran, er sådan noget negletape. Det er jeg storforbruger af. Hvorfor det ligger der, det får du at se om lidt.

Sådan gør du:

Start med din top coat – det step springer jeg over at vise.

Nu skal du have den hvide neglelak frem. Jeg valgte at give to lag, men et lag kan også gøre det. Hvis du vil have flag på alle dine fingre, så gør du det på alle neglene, men jeg valgte at gøre det på min tommelfinger og min ringefinger.

Hvid

 

Så skal vi have fat i den famøse negletape. Du kan også bruge almindelig tape, hvor du så selv skal klippe det til. Det rækker min tålmodighed ikke til, så derfor har jeg indløbt det her negletape. Jeg laver et indlæg om det, en anden god gang.

Det er ret vigtigt, at du husker om du har lagt den vandrette eller den lodrette tape først. Hvis det kikser, så er designet ødelagt og bliver ikke ret pænt. Du skal trykke tapen rigtig godt fast, da der ellers kan komme rød lak ind på det hvide kryds, hvilket vi ikke ønsker.

TapeSå langt, så godt.

Som du nok har set, så har jeg endnu ikke lagt neglelak på min pegefinger, langefinger eller lillefinger. Jeg synes det er nemmere at give dem til sidst, når man er sikker på, at designet bliver som man vil have det.

Nu skal du have din røde farve frem. Mine negle fik to lag, rimelig kort tid efter hinanden. Lav en negl ad gangen, så går det lidt nemmere. Når du har givet lag nummer to, så venter du lige fem sekunder, inden du tager den tape af, som du lagde sidst på. Så fjerner du den anden og vupti…

FlagDet gik jo meget nemt, ikke?

Så er det bare at give de negle du ikke har flag på, en omgang neglelak. Når det er tørt, så giver du top coat.

Fødselsdagsnegle

Skulle du have fået lidt inspiration til at lave det her design, så fint mig på Instagram, hvor jeg hedder Nail_Geek og brug #nailgeekdk, så jeg kan se det. Du kan også dele inde på Facebooksiden. 

Links til begge dele, finder du i bunden af hjemmesiden. 

Rigtig god fornøjelse.

 

 

3 Comments

  1. Hej Nina. Hvor køber du din tape (og andet som dottingtool osv.)?

  2. Pingback: Nyttige ting til nailart | Nail Geek

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *