Essence – #3

Jeg har naturligvis gemt mine yndlingsfarver til sidst.

Essence #3

Jeg elsker blå og grønne farver og det har jeg altid gjort.

Min yndlingsfarve fra OPI er også en der er sådan lidt blå-grøn-grå. Det er i øvrigt OPIs “Thanks A Windmillion”, som er min yndlingsfarve, hvis du skulle have lyst til at finde den på Google.

For lige at slutte den her Essence trilogi af, så oplevede jeg sidste gang jeg var i Tyskland, at hylden stort set fra tom. Da jeg kom hjem, fandt jeg ud af hvorfor; der er åbenbart nogen der har fundet ud af, at man jo kan sælge de her billige lakker til overpris, ved at bruge Trendsales. I min optik er det vanvittigt at tage både 40, 50 og 60 kroner plus porto, for noget der koster lige over 10 kroner. Det skal I naturligvis selv bestemme om I vil benytte jer af, eller om I vil lave en selvhenter i Tyskland, næste gang I alligevel skal have fyldt op med billige colaer og dåseøl.

Essence #3Som altid, så starter vi fra lillefingeren og bevæger os mod højre.

Lillefinger: 129 the boy next door

Den her er en af mine yndlingsfarver fra Essence. Til jul brugte jeg den på en veninde, hvor jeg så tegnede snefnug ovenpå. Det blev simpelthen så fint. Det er rigtig svært at se på billederne, men den er virkelig smuk – sådan nærmest koboltblå og så er den smæk-fyldt med shimmer. Den dækker ved to lag.

Ringefinger: 128 let’s get lost

Det er altså også en smuk blå. Jeg har tidligere brugt den sammen med en prikker ovenpå en sort lak. Det var bare så pænt! Den ville også være perfekt at bruge som base, hvis man ville tegne skyer. Den dækker ved to lag.

Langefinger: 146 that’s what i mint!

Og ja, den er ret mintfarvet. På billedet har jeg lagt to lag, men i virkeligheden ville jeg nok lave tre lag, hvis jeg skulle bruge den som base. Jeg har før brugt den på en hvid lak, hvor den ikke havde problemer med at dække fint.

Pegefinger: 138 L.O.L

Uha, det er altså også en fin grøn farve. Jeg brugte den engang som base, hvor jeg så lagde tape på i et mønster og så malede jeg med en sort lak ovenpå. Det tror jeg måske jeg skal gøre igen, så I kan se det? Det var et ret fint design. Den dækker også ved to lag.

Tommelfinger: 159 the green & the grunge

Den her er min juletræsfarve. Det er faktisk første gang, jeg har den på som base. Den dækker ok med et lag, men brug altid to lag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *