OPI Gwen Stefani Kollektionen

For at det ikke skal være løgn, så er den her kollektion ved at være rimelig gammel. Jeg har haft den længe, men har først nu fået lavet lidt lækkerier til jer.

Generelt, så kan jeg kun elske den her kollektion. Den er smuk og der er en god variation i farverne. Ud over det, så er der også nogle lakker, som ikke skal have top coat.

Jeg har først lige fået den sidste af farverne ind af døren. Det er den der hedder Push And Shove. Den er ret speciel og den får sit eget indlæg, når jeg får den prøvet.

Til skræk og advarsel, så var jeg så dum at lave billederne til det her indlæg, efter en dag hvor jeg havde gjort rent. Det betyder desværre, at mine hænder og neglebånd ikke lige var i topform.

4 In The MorningVi starter med “4 In The Morning”. Det er netop en af dem, der ikke skal have en top coat – og jeg elsker den! Den er koksgrå og har noget shimmer i sig. Det er dog langt fra fordi den shimmer der er i, dominerer lakken på nogen måde. Den tørrer mat op og så er den faktisk også ret hurtigt tør. Den er nem af arbejde med, hvilket kun gør det endnu sjovere.

Du kan naturligvis godt give den en omgang top coat, hvis du ikke er til det matte look. Det har jeg også prøvet at lege lidt med. Jeg har brugt top coat på min ringe- og tommelfinger. Det shimmer der er i lakken, bliver en smule tydeligere af at der kommer en blank top coat på.

4 in the morning maniLet og elegant springer vi videre til “Hey Baby”. Det er en pink creme lak. Der er ikke meget andet at sige, end at det er en pink, som dækker rigtig fint og er nem at have med at gøre.

hey babyHer har vi “I Sing In Color”. Det er en meget mørk lak, som også har en del røde nuancer i sig. Den kan næsten se sort ud – det gør den faktisk i langt det meste lys – men du kan lige ane de røde nuancer.

I sing in colorDer er også en enkelt glitterlak i kollektionen. Den hedder “In True Stefani Fashion” og indeholder sølv og holografisk glitter. Der er små stykker glitter og så nogle lidt større, firkantede stykker. Normalt kan man godt have sine udfordringer med at få en glitterlak til at blive pæn og jævn, men det er ikke noget du oplever med den her. Du kan naturligvis godt bruge den uden nogen basefarve, men jeg valgte at putte den ovenpå “4 In The Morning”.

In True Stefani FashionForleden havde jeg leget lidt med “4 In The Morning”, hvor jeg også brugte “In True Stefani Fashion”. Det gav et helt ok resultat.

4 in the morning and in true stefani fashion maniHer er så “Love.Angel.Music.Baby”. Det er endnu en satinlak, ganske som “4 In The Morning”. Det er en guld lak og den er faktisk ret fin, hvis du spørger mig. Den tørrer også mat op, men du kan naturligvis godt give den en blank top coat, hvis du er mere til det.

Love.Angel.Music.BabyTil sidst har vi “Over And Over A Gwen”. Den kommer i en ret fin æske, hvor der er lim og nogle forskellige gems du kan sætte på dine negle. Den æske jeg modtog var dog så medtaget, at den ikke var værd at tage et billede af. Lakken er en, hvad jeg vil betegne som værende, en rigtig rød. Der er dog så vanvittig meget pigment i lakken, at den giver røde negle. Jeg har lakkerne på i 2-5 minutter, når jeg laver billeder til bloggen, men allerede på den korte tid, havde jeg meget røde negle. Igen en rigtig god grund til at passe og pleje neglene med en base coat.

Men flot – det er den!

Over And Over A GwenDer er masser af nye kollektioner på vej fra OPI.

Jeg har stadig til gode at vise jer hele Brazil Kollektionen, som er vanvittigt lækker. Der er kommet en Neon Kollektion, en Coca Cola Kollektion og snart er der en Nordic Kollektion og en Ford Mustang Kollektion. Der er masser af dejlige farver at glæde sig til.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *