Gradient design med glitter

Det er efterhånden noget tid siden, jeg har vist jer et design. Det laver vi lige om på.

Det jeg vil vise jer i dag, er et gradient design med lidt glitter på. Men hov – hvad betyder gradient? Sådan helt kort fortalt, så er det noget med nogle forskellige farver, man dupper på neglene med en make-up svamp. De skal være på samme farveskala, blot forskellige nuancer eller de kan være fuldstændig modsætninger. Det handler lidt om, hvad man er til. Den jeg viser i dag, er på samme farveskala, med forskellige nuancer.

Her er designet:

Gradient glitterJeg var ikke så snedig, at jeg tog billeder af de forskellige steps, så derfor vil jeg forsøge at skrive mig ud af det.

For at kunne lave noget der ligner, skal du bruge følgende: Gradient glitterHer er hvad jeg har brugt:

  1. Base coat – min er fra OPI, men der findes en masse andre.
  2. OPIs “Don’t Bossa Nova Me Around” – den lyseste.
  3. OPIs “Taupe-less Beach” – en mellemting.
  4. OPIs “I São Paulo Over There” – den mørkeste.
  5. OPIs “Rose Of Light”
  6. Top coat – min er fra den hurtigttørrende Seche Vite, men du kan bruge præcis den du bedst kan li’.
  7. En make-up svamp
  8. En pensel eller en vatpind til rengøringen efterfølgende

Som sagt, kan du bruge lige præcis de farver du har i skuffen. Det skal ikke lige være OPI og de farver jeg nu har brugt – der er frit slag.

Sådan gør du:

Du starter naturligvis med en base coat. Jeg kan understrege vigtigheden 10.000 gange, men brug nu en base coat.

Når din base coat er tør, laver du et eller to lag med din lyseste lak, som dækker hele neglen.

Nu tager du – altså når din basefarve er tør – din make-up svamp. Her laver du en vandret streg med den lyse farve først. Lige nedenunder, laver du en vandret streg mere, hvor du bruger din mellemting og nederst en vandret streg med den mørkeste farve. Du kan også gøre det omvendt, hvis du har lyst til det. Der skal ikke være mellemrum mellem farverne.

Nu begynder du at duppe svampen mod neglen. Der skal være et tyndt og fint lag. Lad det tørre og gentag det hele til du er tilfreds med hvor meget det dækker.

Nu skal du så til at gøre rent rundt om dine negle. Brug en vatpind og neglelakfjerner der hvor der er kommet meget på din hud og brug en pensel, der hvor du er tæt på neglen.

Faktisk, så kan du sagtens stoppe nu og give dine negle en omgang top coat, meeeeen… Det er da sjovere at give dem lidt glimmer.

Din glimmer skal også gerne være gradient – altså mest på tippen af neglen. For at det kan lade sig gøre, skal du ikke have fat i en lak med alt for store stykker. Der er nogen der dupper det på med en make-up svamp, men det rækker min tålmodighed ikke til, så her i hytten er det med fri hånd. Det vil naturligvis se ud som om der kommer forskel i tykkelsen på lakken, men det udligner sig, når der kommer top coat på.

Så er det bare på med en top coat og så afsted. Det er da ret fint, ikke?

Skulle du blive inspireret, så er du må du meget gerne vise mig dit design på Instagram eller poste det inde på NailGeeks Facebookside. Poster du på Facebook, så brug #nailgeekdk.

Vil du se de forskellige designs før de kommer på bloggen, så find mig på Instagram, hvor jeg hedder @bare_nina

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *