OPI – Brazil Kollektionen

Næsten alle de store neglelakproducenter, har lavet en lille kollektion, i anledningen af VM i fodbold. OPI har ikke bare lavet en lille kollektion – de har lavet en KÆMPE kollektion med 12 lakker. Ud over det, så har de også lavet nogle små mini-lakker, som hedder Mini-Sandies. De får et indlæg for sig selv.

Da jeg første gang så kollektionen, var der faktisk kun en, som jeg ikke brød mig vanvittigt meget om. Det er ret godt gået! Naturligvis har jeg købt den alligevel, så I kunne se den.

Jeg har virkelig haft en hård tid med mine neglebånd, så derfor er det heller ikke de kønneste I får at se her. Jeg håber I overlever. Ud over det, så har jeg haft kæmpe store udfordringer med mit lys denne gang. Jeg får lige taget mig sammen og får købt noget ordentligt, til næste gang.

For god ordens skyld, så har jeg givet hver lak to lag. Vi starter fra en ende af.

AmazON ... AmazOFFHer er “AmazON … AmazOFF”. Det er umiddelbart den jeg bedst kan li’. Farven er helt vildt lækker – en blågrøn creme. Den er nem at arbejde med og hvis du har travlt, kan du godt slippe afsted med et enkelt lag. Jeg giver dog altid to lag.

Der er en smule shimmer i, som virkelig træder frem, hvis du giver den en klar top coat.

Don't Bossa Nova Me AroundDet er blevet enormt populært med nude-farver. Den her hedder “Don’t Bossa Nova Me Around”. Den er klart til den lyse side og så har den en smule rødligt skær. Den passer rigtig fint til sådan en bleg en som mig. Den var en smule udfordrende at arbejde med, men ikke noget du skal være bekymret for.

Just Can't Cope-AcabanaDer er, naturligt nok, også nogle virkelig farverige lakker med i kollektionen. Den her gule creme lak hedder “Just Can’t Cope-Acabana”. Modsat andre gule lakker jeg har arbejdet med, så er den her fuldstændig fantastisk at arbejde med. Det første lag kan godt trække lidt striber, men lag nummer to gør den lækker og fuldstændig fri for striber. Den dækker fantastisk og så er den “rigtig” solgul.

I Sao Paulo Over There

Den her fyr er også ret skøn. Den hedder “I São Paulo Over There”. Det er en rigtig skøn brun creme, der er til den lyse side – igen med en smule rødt skær. Her var endnu en der overraskede positivt. Den var nem at arbejde med og dækkede rigtig godt.

Kiss Me I'm BrazilianIngen pangfarver, uden en lyserød. Den hedder “Kiss me I’m Brazilian”. Farven i sig selv, er helt vildt lækker – dog ikke meget anderledes end så mange andre creme pink lakker, jeg har set fra OPI. Der er delte meninger om den her, når man læser rundt omkring. Personligt, så synes jeg den var et helvede at få pæn og jævn. Jeg valgte at give den en enkelt dråbe neglelakfortynder og så gik det lidt bedre. Til min smag, var konsistensen simpelthen for tyk.

Live.Love.CarnavalJeg bliver nok lige nødt til at beklage billedkvaliteten her – lyset var simpelthen ikke godt nok. Det er en skam, for den er altså forbandet smuk! Den her hedder “Live.Love.Carnaval”. Smuk, smuk, smuk koral creme lak, men igen en af dem der er trættende at arbejde med. Konsistensen er tyk og ikke specialt samarbejdsvillig. Den fik igen en dråbe neglelakfortynder og så gik det som en leg.

Next Stop... The Bikini ZoneSå nåede vi frem til den lak, jeg synes mindst om. “Next Stop… The Bikini Zone”, hedder den. Den skulle have sådan en duochrome effekt og det har den da også. Den er dog meget gennemsigtig og skulle den have fuld retfærdighed, så ville tre lag nok have været bedre. Den skal dog have, at den er let at arbejde med. Den ville tage sig rigtig fint ud, hvis man nu lavede en tommel- og ringefinger med den og så en lilla nuance på de øvrige.

OPI Scores A GoalHer er endnu en af dem, der overraskede positivt. Den hedder “OPI Scores A Goal”. Da jeg så farven i flasken, tænkte jeg, at den da var dybt uinteressant. Den er sådan lidt rødbrun i farven og så er den ret så nem at arbejde med.

Red Hot RioIgen, må jeg undskylde for de gule billeder. Jeg får lige sat noget lækkert lys op næste gang. Her er “Red Hot Rio”. Den har sådan en gelé finish, som gør den ret speciel. Den er nem at arbejde med og den dækker godt – hvad mere kan man egentlig forlange?

Taupe-Less BeachJeg er ret vild med de her jord/nude farver i den her kollektion – det skal ingen hemmelighed være. “Taupe-Less Beach”, er bestemt ingen undtagelse. Igen har vi at gøre med en lak, som har en smule rødt skær i sig, hvilket bare tager sig rigtig godt ud, når man er bleg og rødhåret, som tilfældet er med mig. Den er nem at arbejde med og en af mine yndlingslakker i kollektionen.

Toucan Do It If You TryHer har vi “Toucan Do It If You Try”. Det er en lidt lysere koral farve, som er helt fantastisk flot. Den får slet ikke retfærdighed på billedet her. Den er nem at arbejde med og den dækker rigtig fint.

Where Did Suzi's Man-goDen sidste i kollektionen hedder “Where Did Suzi’s Man-go”. En lækker orange, som jeg personligt blev lidt vild med. Den er ikke neon-orange og den er heller ikke pastel-orange. Den er et eller andet sted midt i mellem. Konsistensen var, som jeg bedst kan li’ den og det gav en rigtig lækker finish.

Alt i alt, så er det en meget vellykket kollektion OPI har sendt på gaden her. Der er nogle af lakkerne, som er lidt svære at arbejde med, men det gør jo ikke farverne grimmere.

One Comment

  1. Pingback: OPI – Brazil Kollektionen – Mini Beach Sandies | Nail Geek

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *