OPI – Brazil Kollektionen – Mini Beach Sandies

Som jeg skrev, da jeg lavede mit indlæg om Brazil Kollektionen fra OPI, så kommer her de fire Mini Beach Sandies, som er en del af kollektionen.

Der er fire små lakker på hver 3,75 ml. Det der er en smule unikt her er, at de ikke kan fås i de store 15 ml. flasker og det kommer man heller ikke til at kunne. De bliver leveret i en lille fin æske. Nogen gemmer æsken, andre (det er sådan nogen som mig) smider æsken ud og går på rov i indholdet.

Den eneste anke jeg har mod OPIs mini lakker er, at der ikke står navn på dem, som der gør på de ordinære flasker. Så hvis du vil huske hvad de hedder, skal du nok lige skrive det ned.

Fælles for alle fire lakker er, at de er liquid sand lakker. Det vil sige, at de får sådan en lidt ru overflade, som er mat. Generelt for liquid sand er, at det er noget man elsker eller hader. Jeg er ret vild med det, til trods for at jeg kun ejer 5-10 stykker.

Som altid, har jeg givet to lag lak.

I'm Brazil Nuts Over YouDen første hedder “I’m Brazil Nuts Over You”. En rigtig skøn rød/koral farve med noget pink shimmer i. Den er smadder smuk!

Samba-dy Loves PurpleHer er “Samba-dy Loves Purple”. Det er en lilla med rode toner i, hvilket faktisk kan få den til at se pink ud. Der er sølv shimmer i, så den skinner fint.

What's A Little Rain Forest?Den her er min yndlings af de fire. Den hedder “What’s A Little Rain Forest?”. Skøn blå farve med sølv shimmer i.

You're So Flippy FloppySidst, men ikke mindst, har vi “You’re So Flippy Floppy”. En rigtig skøn gul. Der er nogen der har lidt problemer med at få den her lagt pænt, men jeg oplevede ingen problemer.

Du kan naturligvis godt give dine liquid sands en top coat på. Jeg plejer ikke at gøre det, da jeg gerne vil have effekten med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *