OPI – Spotlight On Glitter Kollektionen

Hip hurra – nu kom der lidt gang i bloggen igen.

Jeg har intet mindre end fire forskellige kollektioner, som jeg mangler at få vist jer. Hvis du følger mig på Instagram, så har du allerede set kollektionerne, men nu kommer de på bloggen og får et par bevingede ord med på vejen.

Vi lægger hårdt ud med OPIs Spotlight On Glitter Kollektion. Det er en kollektion for alle os der elsker lidt bling på neglene, hvilket jeg er kæmpe fan af. Der er nogle af lakkerne, hvor der både er taget billeder udenfor og indenfor. Det har jeg gjort ved de lakker, hvor de opfører sig meget forskelligt og derfor har to meget forskellige looks.

Blush Hour OPI

Blush Hour OPIBlush Hour er en glitterlak med lyserød/pink, lilla og sølv glitter. Selve basefarven i lakken er ikke en klar lak, som det ellers ofte er, men en pink halvgennemsigtig lak. Det betyder, at du sagtens kan have denne på alene. Giver du den en god top coat, så kommer den fuldstændig til sin ret. Den kan godt have tendens til at der kommer ret meget glitter på, så det klumper, men det er ikke noget der er et større problem.

Chasing Rainbows OPI

Chasing Rainbows er en multifarvet glitter med en klar base. Jeg ved ikke om man kan kalde det et sammenskud af overskudsglitter? Det gør den dog ikke mindre fantastisk.

Den er utrolig let at arbejde med og den kan man bruge ovenpå de fleste farver.

Vær opmærksom her, hvis du allerede ejer Rainbow Connection. Jeg ejer den ikke, så jeg kan ikke vise dig det. Et smut afsted på Google.

Desperately Seeking Sequins OPI

Desperately Seeking Sequins er en klar lak med både aflange stykker glitter og sekskantede stykker glitter – alle holografiske. Også denne er enormt nem at arbejde med og kan bruges over de fleste farver.

Denne minder meget om Which Is Witch? – igen må jeg anbefale en tur på Google.

I Reached My Gold OPII Reached My Gold, er en klar base med store sekskantede guldstykker i. Der er ligledes nogle mindre sekskantede stykker i, som er holografiske. Udfordringen med denne er, at de store guldstykker hurtigt kan komme til at sidde yderst på neglen, hvis du ikke leger lidt rundt med den.

Hvis du allerede ejer When Monkeys Fly, så kan du godt lade være med at købe denne. Jeg ejer den ikke selv, men jeg har søgt lidt på nettet og den er fuldstændig identisk.

Jeg har også læst, at nogen har problemer med at de store guldstykker bøjer på en uheldig måde, så de ikke lægger sig pænt på neglen. Det oplever jeg en smule, men ikke noget jeg ville vælge lakken fra på.

Rose Of Light OPI

Rose Of Light OPI

Rose Of Light, er en klar base med lidt rosa/gylden glitter. Her er en god blanding er mindre stykker holografisk glitter og nogle firkanter, som også er holografiske. Igen stødte jeg på en lak, som var utrolig nem at arbejde med.

Som I kan se på billederne, så gav det rigtig god mening at tage et billede både ude og inde.

You Pink Too Much OPI

You Pink Too Much OPIYou Pink Too Much, er en klar base med sekskantede babypink stykker i og så ellers bitte små stykker holografiske stykker i. Den her er nok den jeg er mest vild med. Det er ikke fordi den er helt vildt speciel, men nogle gange er simpelt altså bare en vinder. Igen, så var lakken meget nem at arbejde med.

Denne er ikke helt identisk med Pink Yet Lavender, men det er meget tæt på. Her må jeg igen anbefale Google.

Rigtig mange af de hardcore OPI damer, som har brugt OPI i meget længere tid end jeg har, de er rigtig godt skuffet over denne kollektion, da hele tre af seks lakker er fuldstændig identiske med tidligere lakker (okay, så 3 1/2 lakker, hvis vi tæller You Pink Too Much) med. Det kan jeg sagtens forstå.

Som OPI pige der stadig har meget at lære, så jubler jeg. Der er glitter for alle pengene og de er overordnet utrolig nemme at arbejde med.

Kollektionen skulle allerede være på gaden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *