OPI – Neon Kollektionen

Hvis du har hang til pangfarver, så er det her kollektionen for dig.

OPI Neon Collection

De fleste større mærker har lavet en form for neon kollektion i år og OPI er ingen undtagelse.

Den lille fyr der står helt til venstre i billedet, er en top coat, som OPI har lavet specielt til denne kollektion, som hedder Put A Coat On!. Der er ikke umiddelbart noget vildt over den, ud over at den er hvid, således at farverne skulle blive mere klare og poppe mere, så at sige.

Mistroisk, som jeg jo altid er, så valgte jeg at putte base coaten på min pege- og ringefinger, hvilket jeg har gjort på alle billederne. Som I kan se, så har jeg fået mig en lille skade på min langefinger, men sådan går det, når man er så letsindig at lave havearbejde.

Down To The Cora-al OPIDown To The Core-al er en rigtig lækker neon koral lak, med en smule shimmer i. For rigtigt at få gang i det shimmer der er i lakken, skal du bruge en top coat.

Jeg havde en smule udfordringer med den her – så mange at min nabo kunne høre mig bande. Den tørrede hurtigt ind på børsten og jeg tænker egentlig at der er noget galt med min. Det hjalp med en smule lakfortynder.

Selve farven er jeg vild med!

Hotter Than You Pink OPIHotter Than You Pink er en fantastisk neon pink med en smule shimmer i. Den tørrer en smule mat op, hvilket bestemt ikke gør noget dårligt for den. Igen, skal du give den en blank top coat for at få rigtigt gang i det shimmer der er i lakken.

Den er nem at arbejde med og lægger sig pænt jævnt.

Juice Bar Hopping OPIJuice Bar Hopping er en neon orange. Konsistensen er god og den er ufattelig nem at arbejde med. Den dækker rigtig fint ved to lag.

Især her, hjælper base coaten lakken med at komme til sin ret.

Life Gave Me Lemons OPILife Gave Me Lemons er vist den de fleste vil kalde for en rigtig neon gul. Mit farvehandler-øje spotter dog lidt grønne undertoner i lakken. Igen en lak der er meget nem at have med at gøre og som dækker rigtig fint.

Push & Pur-pull OPIPush & Pur-pull er en lilla. Hvor meget neon der er over den, kan man jo diskutere. Sådan helt personligt, så ville jeg nok give den her tre lag, da den ikke dækker specielt godt. Jeg vil sige, at den her bør have den hvide base coat under, hvis man har en drøm om at få det til at se nogenlunde heldækkende ud.

You're So Outta Lime OPIYou’re So Outta Lime er en rigtig skøn grøn og nok den jeg synes bedst om – til min store overraskelse.

Den er nem at arbejde med og den dækker rigtig fint.

Kan jeg så sige noget generelt on kollektionen? Der er knald på farverne og generelt er det faktisk en ret fin kollektion. Hvis jeg skal sige noget, som overrasker mig, så er det at base coaten ikke bare gør at mange af farverne kommer lidt ekstra til sin ret – den gør faktisk også lakkerne nemmere at arbejde med. Jeg ved ikke om vi er ude i noget med kemi eller om det er ren indbildning, men det var min klare opfattelse.

Det der gør dansen med base coaten lidt udfordrende er, at du skal være ret sikker på hånden for at det kommer til at se ordentligt ud. Down To The Core-al, som var den jeg havde lidt besvær med, der kan I tydeligt se min udfordring med base coaten.

Neon Kollektionen kan du så småt begynde at få i Danmark nu.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *