OPI – Nordic Kollektionen

Her er den så – OPIs Nordic Kollektion.

Det der er lidt specielt ved den her er, at os danskere har fået en farve med. Du kan nok kende den, når du når ned til den. En anden speciel ting er, at kollektionen er blevet frigivet her i Danmark på fuldstændig samme tid som i USA – noget der normalt ikke sker.

Den består af ni forskellige creme lakker, to shimmer lakker og en enkelt glitter. Det giver altså hele 12 lakker, så forbered dig på noget af en tur.

Nordic Collection

Da jeg først så farverne, tænkte jeg, at det her har jeg da set før – endda så sent som i nogle af de kollektioner jeg har fra i år. Da jeg så fik prøvet dem på, kunne jeg godt se, at det ikke helt forholdt sig sådan.

Lad os starte…

OPI Can't Afjörd Not ToVi starter med Can’t Afjörd Not To. Det er en orange creme lak, som dog er lidt mere dæmpet end dem der kom med Neon Kollektionen. Hvis man nu er 80’er barn som jeg, så vil man nok synes den har et hint af laksefarve, uden det sådan er helt ovre i den rigtig afskyelige afdeling. Om ikke andet, så er det faktisk en rigtig fin farve her i mellemrummet mellem rigtig sommer og rigtigt efterår.

Den dækker super ved to lag og er meget samarbejdsvillig.

OPI Do You Have This Color In Stock-holm?Den her fyr hedder Do You Have This Color In Stock-holm? er endnu en creme lak. Den er lilla, men den har kraftige blå undertoner. På engelsk kalder de farven for blurple – og det er nok egentlig en meget fin beskrivelse.

For min smag, så tørrer den lidt for hurtigt. Det er især problematisk, hvis man ikke lige er ferm med børsten og har brug for lidt tid til at få lagt lakken ordentligt. Farven kan jeg dog ikke sætte en finger på, for den er skøn.

Den dækker perfekt ved to lag.

OPI Going My Way Or Norway?Der er tre brune lakker i den her kollektion og Going My Way Or Norway? er en af dem. Også denne er en creme lak. Det er en lys karamel brun, som er super fin på en blegfis som mig. Til trods for at det her er deres efterårskollektion, ville jeg nu ikke tøve med at bruge den året rundt.

Den er nem at arbejde med og dækker ved to lag.

OPI How Great Is Your Dane?Så kom vi til den – den “danske” lak. How Great Is Your Dane?, hedder den. Det er en skøn mørk brun creme lak, som jeg er ret vild med. Og nej, det er ikke kun på grund af navnet. Ikke alene ser den super godt ud på neglen, den ville også egne sig super godt som underlag til noget andet. Den er ikke helt chokolade brun, men har lidt grålige toner, som gør at den skiller sig fra de andre brune jeg ejer.

Den dækker ved to lag og det går som en leg.

OPI Ice-Bergers & FriesIce-Bergers & Fries er den sidste brune creme lak i denne kollektion. Den her er simpelthen skøn. Jeg kommer til at tænke på den der dumme Gingerbread dims der er med i Shrek, så den kommer nok på neglene til jul.

Ganske nem at arbejde med og dækker ved to lag.

OPI My Dogsled Is A HybridEn af de farver der står lidt alene i den her kollektion, kommer her. Det er My Dogsled Is A Hybrid. Når jeg sådan kigger rundt, så er det en af dem der virkelig har delt vandene – ikke så meget fordi den er grim eller noget i den dur, men fordi den ligner en lak, som mange har kær. Jeg har set sammenligninger af My Dogsled Is A Hybrid og så Mermaid Tears og jeg er bestemt ikke enig i, at de er dubletter. Den her er langt mere grøn og klar i farven, hvor Mermaid Tears har en smule grå undertone. Det er ikke fordi de ikke kunne være søskende, men tvillinger er de ikke.

Jeg er vild med farven og den dækker super fint ved to lag.

OPI My Voice Is A Little NorseHer har I glitterlakken i kollektionen og den hedder My Voice Is A Little Norse. Jeg tænkte at det ville være en fed farve at putte ovenpå nogle af de lidt lysere – fx My Dogsled Is A Hybrid. Det droppede jeg igen, da jeg åbnede den. Det er en holografisk glitterlak, men basen er en smule grå i det, så den ville ændre farven på de lyse lakker. Det ville den i og for sig også på de mørke, men det går lidt bedre.

Jeg valgte at lække den direkte på min negl, uden en base farve. Billedet er totalt meget ude af fokus, men det er helt med vilje – så kan I nemlig langt bedre få jer en idé om, hvor faktastisk flot den skinner.

Den er ganske samarbejdsvillig af en glitterlak at være og her har jeg lagt to lag. Et eller to lag mere, så tror jeg faktisk godt at den kunne blive heldækkende.

OPI With A Nice Finn-ishEn af shimmerlakkerne i kollektionen hedder OPI With A Nice Finn-ish. Det er en bronzeshimmer, så hvis du har planer om at lave Kähler Jubilæumsvase negle, så kan du passende bruge den her (sagt med et tykt lag sarkasme, men jeg gider ikke indlæg med smileyer i. Ville jeg have lavet en smiley, havde den nok blinket til dig). Den har tilmed også noget holografisk shimmer i sig.

Det er en af de lakker, hvor du skal være lidt hurtig og ferm med børsten, for at du ikke får for mange streger i fra børsten. Sådan er det gerne med de her shimmerlakker, der næsten er i familie med folie lakkerne.

To lag, så er den fin.

OPI Skating On Thin Ice-land

Her er Skating On Thin Ice-land. En lilla lak, med lidt rød/pink undertone. Jeg troede denne ville minde meget om Get Cherried Away fra Coca Cola Kollektionen, men det synes jeg ikke er tilfældet. Get Cherried Away er mere rød i det.

Jeg er en sucker for lilla lakker og OPI har lavet så mange fantastiske af dem.

To lag og så er du klar.

OPI Suzi Has A Swede ToothIngen OPI kollektion, uden en pink lak (altså, det er ikke helt rigtigt, men…). Den her hedder Suzi Has A Swede Tooth og er en skøn creme lak. Der er egentlig ikke så meget at sige om den, ud over at det også er en af de farver der skiller sig lidt ud i kollektionen.

Jeg kan dog tilføje, at den er helt fantastisk at arbejde med og dækker ved to lag.

OPI Thank Glogg It's FridayDen anden shimmerlak i kollektionen er Thank Glogg It’s Friday. En pink/vinrød lak med pink shimmer. Den her blev jeg slemt glad for. Den var utrolig nem at arbejde med, trods mine forventninger om det modsatte og så så den altså bare så meget bedre ud på neglen end den gjorde i flasken.

To lag, så er den strålende smuk.

OPI Viking In A Vinter VonderlandSidst men ikke mindst, har vi Viking In A Vinter Vonderland. En mørk lille, som er helt utrolig dyb i farven. Jeg var sikker på at denne var en fuldstændig dublet af A Grape Affair fra Coca Cola Kollektionen. Igen, tog jeg fejl. A Grape Affair er knapt så mørk som denne.

Igen en lak der er nem at arbejde med og som dækker ved to lag.

Overordnet, så er jeg ret så glad og tilfreds med den her kollektion. Der er lidt farver der står fint ud og ellers er der fuld knald på efterårsfarverne.

Du kan allerede få kollektionen i Danmark og jeg har set den i alt fra Matas til Magasin, Salling og på Trendsales.

2 Comments

  1. Jeg forstår så ikke hvorfor vi har fået en mørkebrun?? :-O
    Men ja, ingen af lakkerne er på min wishlist fordi jeg også har det sådan at de ikke rigtig er noget særligt. Men jeg køber nok danskeren alligevel, bare fordi 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *