OPI – Pink of Hearts 2014

For lige at starte på et personligt plan, så er bekæmpelsen af kræft – sådan på overordnet basis – noget der står mig meget nær. I 1999 mistede jeg min far til kræften og siden har mit had mod den sygdom været helt enorm.

Enhver måde at støtte på, hilser jeg meget velkommen og min opfordring til at støtte kampen mod kræft, vil jeg altid give videre.

Hvert år støtter OPI kampen mod brystkræft og laver derfor et sæt med to lakker i lyserøde nuancer. Det har de også gjort i år og jeg tror, uden sådan at hoppe til forhastede konklusioner, at det er det bedste sæt de nogensinde har lavet.

Man får sættet pakket fint ind i noget med noget pap og plastik og i år består sættet, ud over to lakker, også af en neglefil.

Pink Of Hearts Nail File

Hvor meget eller hvor lidt jeg synes den egentlig tjener et formål, er nok en smule tvivlsom. Men den glimter og er fin at kigge på – og så er den pink, hvilket jo aldrig har gjort nogen skade. Den lille charm med den lyserøde sløjfe, den kan man pille af og sætte i sit nøglebundt eller hvad man nu lige synes det kan sidde på.

Ud over neglefilen, så består sættet af to lakker.

Pink of HeartsDen første – den du ser til venstre – hedder Mod About You. Det er en helt vildt fantastisk lyserød creme lak, som, modsat sidste års udgave, dækker fantastisk og er nem at arbejde med.

Den anden lak i sættet er en glitter lak og sådan plejer det også at være. Sidste års lak var frygtelig og den klumpede sammen på neglene og det glitter der var i, var fuldstændig umuligt at arbejde sammen med. I år er det en helt anden historie. Der er en FANTASTISK glitter lak med og så vidt jeg har forstået, så er det en der kun kommer med sættet her. Lakken består af pink og hvid glitter, samt pink mikro glitter, blandet sammen i en meget lys lyserød (giver det mening?). Dækkeevnen er ikke helt vildt fantastisk, men hvis du nu lige putter et lag Mod About You på neglen først og siden et lag The Power Of Pink, som årets glitter lak hedder, så er du godt på vej.

Der var en inde på bloggens Facebook side, som kommenterede på, at The Power Of Pink mindede hende om yoghurt… med glitter. Måske skulle vi alle spise lidt mere glitter i vores mad – det kan man da kun blive glad af.

Pink of Hearts 2014

På billedet har jeg brugt to lag Mod About You på min pege-, lange- og lillefinger. På min tommel- og ringefinger har jeg brugt et lag Mod About You og et enkelt lag af The Power Of Pink.

Så sådan ser årets sæt altså ud og jeg er en meget glad neglenørd.

Magasin og Salling plejer at få det hjem og jeg er ved at undersøge om det samme er tilfældet hos Matas. Ellers har jeg spottet sættet på Trendsales og naturligvis også på eBay.

Jeg håber I vil støtte kampen mod brystkræft og når man nu har mulighed for at gøre det med nogle smukke negle, så er undskyldningerne for ikke at støtte, ved at være ophørt.

God kamp til alle jer der kæmper og rigtig varme tanker til de familier der er berørt af brystkræft.

2 Comments

  1. Hvor er de fine! Godt at høre, at kvaliteten er bedre end sidste års sæt, for der var den lyserøde lak virkelig svær at arbejde med. Jeg kunne godt fristes, i den gode sags tjeneste 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *