The Body Shop – Colour Crush

Langt om længe har Body Shop i Danmark også fået de fantastiske neglelakker hjem, som er en del af deres Colour Crush serie. Ud over neglelak, består serien også af læbestift og øjenskygger.

De kom til salg i butikkerne i går, så det er virkelig en nyhed vi har med at gøre her.

Lakkerne er 5-free, hvilket vil sige at de er uden de fem mest skadelige stoffer, der ellers findes i nogle lakker. OPI er fx 3-free og altså uden de tre værste kemikalier. Uden det sådan skal blive den helt store forelæsning i kemi, så er det sådan noget som formaldehyd og kamfer, du slipper for. Det gør så også, at neglelakkerne er 100 % veganske, hvilket bestemt ikke er ringe.

Da de første veganske lakker kom på markedet, var det som at male sine negle med farvelade og det holdt ca lige så godt – altså elendigt. Det er branchen kommet efter og de veganske lakker holder nu rigtig fint. At de er 100 % veganske, betyder ikke at de er fri for kemi. Neglelak uden kemi, vil være det samme som … Ja, farvelade.

Der er også noget olie i, som hedder Marula Olie. Det skulle angiveligt være vældig plejende, men hvordan det lige skal pleje mine negle gennem base coat, det er jeg ikke helt klar over, men det er der.

Jeg pakkede tasken og dappede mod The Body Shop i Rosengårdcentret her i Odense, for at kigge lidt nærmere på de 24 farver, som kollektionen består af. Eller ja – det er faktisk ikke helt rigtigt. Der er 23 farver og så er der en base- og top coat, som er en og samme lak.

The Body Shop Colour CrushDet første der mødte mig, var den her fætter og min første tanke var, at der er utrolig mange farver der ligger på den røde/orange/koral/lyserøde farveskala – intet mindre end 10 af lakkerne. Utroligt nok, så er der ingen gul.

Jeg havde på forhånd udset mig en jeg skulle have og så ville jeg også have anden med, som jeg ville vælge derovre. Jeg fik stukket nogle swatchsticks i hænderne og så kunne jeg jo bare gå i gang.

Valgtet faldt på The Body Shop Green og Minty Amour.

The Body Shop Green Colour CrushDen her, var den jeg havde udset mig på forhånd – The Body Shop Green.

Jeg synes ikke jeg kunne købe noget fra den her kollektion, uden at tage den her farve med. Farven er jo, alt andet end lige, den man forbinder The Body Shop med. At jeg heller ikke ejer vanvittigt mange grønne, var også en glimrende undskyldning for at købe lige netop den her.

Helt fantastisk konsistens og den dækker ved to lag, som vist her.

Minty Amour Colour CrushDen her var så den, som jeg valgte i butikken – Minty Amour.

Jeg har et eller andet med de der blågrønne lakker, så derfor tog jeg også den her med under armen.

Igen en lak med en super god konsistens og her vist med to lag, som dækker rigtig fint.

Helt generelt om lakkerne, så er indpakningen meget diskret og ikke noget der oser af hverken eksklusivitet eller ligner noget billigt skrammel. Det er sådan et sted midt i mellem.

En af mine store kæpheste, når det kommer til neglelak, det er børsten. Men lige her, er jeg faktisk en glad pige. Børsten er lige som jeg vil have den – forholdsvist bred og lige i bunden. Det gør, for mit vedkommende, at jeg har meget nemmere ved at blive gode venner med en neglelak.

Prisen… Ja, hvad med den? 80 kroner, koster en neglelak fra The Body Shop og du får 6,8 ml neglelak. Det er en pris på 11,76 kr/ml. Hvis man sammenligner med det danske mærke FNUG, som også er 5-free, så er det en helt rimelig pris. FNUG har en pris på 12,50 kr/ml.

Holdbarheden kommer jeg til at vende tilbage til jer omkring.

Når jeg swatcher lakker til bloggen, så har jeg dem på i 3-5 minutter. Mine negle på min højre hånd, er blågrønne nu, hvilket betyder at der er helt enormt meget pigment i de her lakker. Så et godt råd – brug base coat!

Alt i alt, så er jeg en meget glad laknørd og jeg er lidt træt af at jeg kun købte to lakker i denne omgang, for jeg ville faktisk gerne have vist jer flere. Det må blive en anden god gang.

** Jeg har ikke fået lakkerne tilsendt af The Body Shop. Lakkerne er købt og betalt af mig og det er min helt ærlige og uforbeholdne mening **

4 Comments

  1. Yes! Da jeg fik nyhedsbrevet fra The Body Shop i går, krydsede jeg straks fingre for, at du ville blogge om den nye kollektion, så thumbs up for at du gjorde det så hurtigt! ♥

    Jeg lurer lidt på den Schrek-grønne neglelak – den er tilpas pjattet til, at jeg kan finde på at købe den 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *