Dry brush – sort og blå

Dry brush er nok noget af det mest simple du overhovedet kan lave.

Kort fortalt, så handler det simpelthen om, at bruge så lidt neglelak som overhovedet muligt. Simpelt og tilmed billigt. Hvad endnu bedre er, så skal du ikke bruge andet end penslerne på din neglelak.

dry brushDet skal du bruge: 

  • Base coat – jeg bruger Formula X fra Sephora lige i øjeblikket.
  • En forholdsvis lys base – jeg brugte OPIs Alpine Snow, som er helt hvid.
  • To eller flere lakker – jeg brugte OPIs Black Onyx og China Glazes Frostbite.
  • Top coat – jeg bruger Seche Vite.

Fremgangsmåde:

Start med at give dine negle base coat og siden den lyse base, så den dækker.

Herefter tager du den ene farve, tørrer penslen rigtig godt af på toppen af lakken, som du plejer at gøre, når du lægger neglelak – denne gang bare meget mere. Det skal faktisk se ud som om, at der ingen lak er tilbage på penslen. Og så giver du den bare gas på neglen – det her findes der ingen rigtig eller forkert måde at gøre på. Det samme gentager du med den eller de andre farver du har valgt. Jeg lagde først blå, sort og så samme blå igen.

Til slut giver du designet den top coat du bedst kan li’.

Jeg kunne naturligvis ikke modstå fristelsen og gav designet en mat top coat dagen efter.

dry brush matte

Skulle du føle dig inspireret til at kaste dig ud i dry brush teknikken, så må du meget gerne dele dine billeder på bloggens Facebook side eller på Instagram. På Instagram kan du bruge #nailgeekdk – så er du sikker på at jeg ser det.

Rigtig god fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *