OPI – Peanuts Kollektionen

Så fik jeg endelig tid til at sætte mig ned og lave lidt swatches til jer.

Den kollektion jeg har swatchet til jer i dag, er OPIs Halloween Kollektion, som hedder Peanuts Kollektionen.

Kollektionen består af beskedne fire lakker – to creme lakker og to glitter lakker.

OPI Good GriefLad os starte med de to creme lakker. Her er Good Grief!, som er en gul creme lak.

Det er mig et under, hvorfor det skal være så svært at lave en god gul farve, som er nem at arbejde med – heller ikke denne gang er det lykkedes OPI.

Jeg bruger meget sjældent top coat, når jeg laver swatches. Dels tager det tid og så kan en top coat også ændre lidt på farven, men jeg blev simpelthen nødt til det med den her. Havde jeg ikke gjort det, så var det blevet et resultat der var noget ujævnt og så kom der også små bobler i.

Det er næppe en farve jeg kommer til at bruge alene, men den virker fint, hvis der kommer noget andet ovenpå og tiden vil vise, om den også egner sig til water marble.

Lakken er tynd i konsistensen, hvilket netop er grunden til, at jeg tænker den vil gøre sig fint til water marble. Er du vild med farven – det er jeg faktisk – så kommer du langt med en gang top coat.

OPI Who Are You Calling BossyNæste lak hedder Who Are You Calling Bossy?!?. Det er en sort creme lak, som er vældig nem at arbejde med og den dækker perfekt ved to lag.

Minder den ikke temmelig meget om Black Onyx? Jo. Er det Black Onyx med nyt navn? Ja, det vil jeg mene.

For dem der ikke er så meget inde i hvad Black Onyx er, så har OPI en sort og en hvid, som er et must have på en hver hylde, hos en der er vildt med nail art (og OPI). Den hvide hedder Alpine Snow og den sorte, hedder så altså Black Onyx.

Der er egentlig ikke så meget at sige om den – den gør hvad den skal, hvis man vil have sorte negle.

OPI To Be Or Not To BeagleFluks videre til de to glitterlakker. Denne hedder To Be Or Not To Beagle.

Lakken består primært af sorte, både store og små, sekskanter, samt nogle forskellige farvede sekskanter. Ud over det, så er der også nogle forholdsvist lange stykker sort glitter i. Det hele er blandet sammen i en klar lak.

Glitterstykkerne fordeler sig pænt, men det er ikke altid man er lige heldig med at få de farvede stykker med, så tjek lige din børste, inden du kommer lakken på din negl, for at sikre dig at du har det hele med.

OPI Wheres My Blanket Den anden glitter lak der er med, hedder Where’s My Blanket???.

Den består igen af både store og små sorte sekskanter og så nogle gule og orange sekskanter. Også her, er det hele blandet i en klar lak.

Lakken her er også særdeles nem at arbejde med. Det glitter der er, fordeler sig pænt og her skulle jeg ikke “kæmpe” nær så meget med at få lidt farver på neglen.

Who Are You Calling Bossy and Glitter

Nu kan det hele godt virke lidt håbløst – især når man prøver at komme glitter der primært består af sort, ovenpå en sort lak. Men ja, I skulle da bestemt have glæde af det alligevel.

Her er det to lag Who Are You Calling Bossy?!? og så et lag To Be Or Not To Beagle på min lille- og ringefinger. På min lange- og pegefinger har jeg et lag Where’s My Blanket??? på, over de to lag af Who Are You Calling Bossy?!?.

Good Grief and GlitterDen her, er nok knapt så håbløs, som den første – selvom jeg faktisk godt kunne li’ de sorte og multifarvede sammen.

Her har jeg to lag Good Grief! og et lag To Be Or Not To Beagle på min lille- og ringefinger. Op min lange- og pegefinger, har jeg to lag Good Grief! og et lag Where’s My Blanket???.

Jeg ville ønske at Good Grief! havde haft en bedre konsistens, men man kan ikke altid få det som man gerne vil have det. Glitterlakkerne er dog enormt flotte – især fordi de ikke er glitter, som vi ellers ser glitter lakker fra OPI. Det er jeg ret vild med.

Jeg håber du har nydt turen, trods de lidt blandede anmeldelser.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *