Uprøvet november – UntriedNov

November er generelt en måned, hvor der ikke sker det vilde indenfor neglelak. Langt de fleste mærker har sendt deres julekollektioner på gaden og går nu og lader op til et nyt år.

Jeg spottede så et billede på Instagram for nogle dage siden og tænkte, at det måtte jeg simpelthen være med til.

UntriedNov

Og hvad er så det? Jo, det handler simpelthen om at få prøvet så mange af de lakker, som man aldrig har prøvet før. Ha! Genialt, tænkte jeg så.

Jeg har ca 500 lakker (+/-) og jeg har pinligt mange, som jeg aldrig nogensinde har prøvet på andet end en swatchstick. Det er lige før jeg tror der er 200 af dem. Dem når jeg selvsagt ikke i løbet af november, men jeg forsøger at nå mindst en om dagen.

Der kommer både forholdsvist nye lakker, lidt ældre lakker og ikke mindst, så kommer der masser af forskellige mærker og kvaliteter. Der kan hurtigt gå lidt OPI i den her på bloggen og i og med at halvdelen af mine 500 lakker er OPI, så er det nok ikke helt tilfældigt. Men! Det vil jeg prøve at lave lidt om på i løbet af november måned. Ikke at jeg ikke har uprøvede OPI’er, for det har jeg og derfor vil de også komme på bloggen i løbet af november.

Jeg fortalte også om for noget tid siden, at jeg ville forsøge at bygge et lille opslagsværk på bloggen. Nogle af de lakker jeg kun bruger til nailart, kan godt være lidt svære at få sig et billede af, hvordan de egentlig ser ud. Det er dette absolut også en oplagt mulighed for at komme i gang med.

I løbet af november vil der altså komme enormt mange indlæg her på bloggen og det er absolut også ved at være tiltrængt. Det er bare så super hyggeligt at poste ting på Facebook og på Instagram til jer og tale med jer der, men nu skal der simpelthen lidt gang i bloggen.

Jeg har lavet en kategori (du kan se dem til venstre på bloggen, sådan nederst på siden, hvis du sidder ved din computer), som hedder #UntriedNow. Der vil du kunne se alle de lakker jeg når at få prøvet og så laver jeg en opsamling sidst i november.

Jeg håber I kommer til at synes det er en sjov ting og at I kigger forbi og følger med.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *