OPI – Holiday 2014 Kollektionen

Så er jeg endelig nået igennem dette års julekollektion fra OPI. Det er en KÆMPE stor kollektion, som jeg gerne ville fange i efterårslyset udenfor. Det har krævet tid og derfor har det taget enormt lang tid. Vejret herhjemme er lige så utilregneligt som en kvinde med PMS.

I år har OPI lavet kollektionen i samarbejde med Gwen Stefani. Men hov, har de ikke lige lavet en kollektion sammen med hende? Jo – og det var min yndlingskollektion over dem alle. Naturligt nok, så har jeg glædet mig helt vildt til at se hvad den her kollektion ville komme til at bestå af. Jeg blev noget nedslået, da jeg så alle de røde og lilla nuancer, meeeen man kan jo være lidt for hurtig på aftrækkeren.

Alle farverne er dog kommet løbende på Instagram, så vil du gerne være med på det nyeste nye, så kan du med fordel følge med der.

Men nu er jeg altså igennem og her kommer hele dynen. Normalt kommer de i alfabetisk orden, men denne gang kommer de i den rækkefølge jeg har prøvet dem. Ligeledes har jeg også valgt, at de glitter lakker der er med i kollektionen, ikke bliver vist for sig selv, men ovenpå en af de andre lakker fra kollektionen. Lad mig høre, om I hellere vil se dem hver for sig.

Kollektionen kommer med fire forskellige glitterlakker og 14 lakker hvor der er en god blanding af shimmer lakker, jelly lakker og almindelige creme lakker. Endvidere er der en helt fantastisk top coat med, som er med 18K guldstykker i en klar lak.

Lad os starte fra en ende af…

OPI Kiss Me Or ElfVi starter godt ud, nemlig med Kiss Me – Or Elf!. Det er en fantastisk lækker pink med en god portion lilla og ikke mindst shimmer. Det shimmer der er i lakken er en blanding af rød og lilla.

Den dækker rigtig fint ved to lag og den er meget samarbejdsvillig.

OPI I Carol About YouDer er super mange smukke lakker i den her kollektion – I Carol About You er absolut ingen undtagelse. Lækker dyb lilla farve med lidt lilla shimmer i, som giver prikken over i’et. Jeg har set nogle engelske og amerikanske bloggere, der kalder farven for royal purple.

Dækker ved to lag. Igen en lak, der er nem at arbejde sammen med.

OPI First Class DesiresDen her hedder First Class Desires. En rigtig smuk og meget mørk lilla med microglitter i guld. Den her er ret unik. Jeg forsøgte at få taget et ordentligt billede indendørs, men så snart lakken kommer i kontakt med det gule lys vi allesammen har nu (takket være det der sparelys vi alle sammen skal have), så bliver det glitter der er i lakken faktisk rødt – overraskende nok.

Den her lak vokser på mig. Den minder mig om en OPI lak jeg har set før og nu kan jeg ikke huske hvad den hedder… Det vender jeg lige tilbage med.

Jeg har brugt to lag på billedet og den er super nem at lege med.

OPI In A HolidazeIn A Holidaze er en af de jelly lakker der er i kollektionen. Den var enormt svær at tage et billede af, men de mørke områder på billedet, er nok det mest korrekte. Det er en mørk og rigtig dyb rød, som jeg knus-elsker.

På billedet er der brugt to lag og det gør den faktisk ret dækkende.

OPI Rollin In CashmereOPI Rollin In CashmereDet er meget sjældent at jeg tager billeder både indenfor og udenfor, når jeg viser jer swatches fra kollektioner, men når forskellen er så stor, som den her med Rollin’ In Cashmere, så gør jeg. Det øverste er billede er taget udendørs og det nederste er taget indendørs.

Det her er en af de lakker, som man virkelig skal være hurtig med. Jeg prøvede flere gange og jeg blev aldrig helt tilfreds. Sidder du for længe med den, så trækker den streger – er du hurtig, så trækker den stadig streger. Den vinder ikke helt mit hjerte.

Farven er der dog intet galt med. Det er en guld lak, med guld mikro glitter, som har en varm tone af gul i sig. Om jeg bliver gode venner med den, det vil tiden vise.

På billedet har jeg lagt to lag og dækkeevnen kan man heller ikke klage over.

OPI Red Fingers & MistletoesRed Fingers & Mistletoes skriger jul. Det er en voldsomt skøn rød lak, med en helt masse rød og guld mikro glitter. Man bliver simpelthen glad, langt ind i julehjertet.

To lag, der i øvrigt er super nemme at lægge, og så er man klar til jul.

OPI Love Is Hot And CoalDen her får ingen retfærdighed på billeder. Love Is Hot And Coal er en smuk mørkebrun (altså, virkelig mørkebrun) med lidt guld/holografisk/sølv shimmer i. Det er simpelthen ikke til at fange i naturligt lys, men jeg har set flere bloggere som har fanget det i studielys.

Den er forholdsvist nem at lægge, men du skal ikke sidde og fedte med den for længe, da den ellers vil trække striber. Den dækker ved to lag.

OPI Christmas Gone PlaidDen her var en af dem jeg på forhånd havde glædet mig rigtig meget til. Christmas Gone Plaid, hedder den. En lækker grøn, som er fuldstændig som jeg forventede – juletræsgrøn.

Den er nem at arbejde med og så oser den bare af jul.

Jeg brugte to lag til billedet her.

OPI Just BeclausUha, endnu en af de farver, som jeg er slemt glad for. Den her hedder Just Beclaus og hold nu op, hvor er den bare knald fin.

Den er på den røde farveskala og så er der et hint af blå og lilla. Som farvenørd, så elsker jeg farver jeg ikke helt kan forklare og den her er en af dem. Det er en helt almindelig creme lak, uden shimmer og andet halløj. Og den er bare super fin.

Her er det to nemme lag.

OPI Fashion A Bow

Her er endnu en jelly fra kollektionen – Fashion A Bow, som denne hedder, er dog en lidt lysere en af dem. Den her er særdeles velegnet til en såkaldt Jelly Sandwich, som jeg for nyligt lavede en guide til.

En rigtig fin rød med et hint af orange, uden så meget halløj.

Jeg har givet to lag på billedet og det gør den faktisk ret dækkende.

OPI Sleigh Parking OnlyJeg er en sucker for lilla og Sleigh Parking Only gør sit til at beholde mig på den farveskala. En super lækker og dyb lilla, som er super fin alene. Fik jeg sagt, at jeg godt kan li’ den her?

Den er nem at arbejde med og dækker ved to lag.

OPI Cinnamon SweetHer har vi Cinnamon Sweet, som er en ganske almindelig creme lak. Farven er rød, med et lille hint af orange.

Den er ganske nem at arbejde sammen med og dækker ved to lag.

OPI What's Your Point-Settia?What’s Your Point-Settia?, hedder den her fine sag. En rød-rød lak, med en lille bitte (og jeg må virkelig understrege, at det er meget lidt) orange.

Der er ikke så meget at sige om den, men fin er den da.

To lag, som gik som en leg, var det der skulle til.

OPI Unfrost My HeartHer kommer så det billede, der ikke ligner de andre – men det var det første jeg tog og så blev det altså sådan. Unfrost My Heart, hedder denne lak. Det er meningen at det skal være en såkaldt foil lak og det er den da meget vel. OPI elsker sølv lakker og senest havde de en med i Coca-Cola kollektionen.

Skulle du ikke have købt den fra Coca-Cola kollektionen, så vil jeg på det varmeste anbefale den her. Til forskel fra både My Signature Is “DC” fra Coca-Cola kollektionen og en af mine yndlingsfarver, Haven’t Got The Foggiest, som er fra San Francisco kollektionen, så laver den her tæt på ingen streger. Formlen er så tæt på perfektion indenfor foil lakkerne, at det næsten kan få en neglenørd til at knibe en tåre.

To lag og så er neglene skinnende og fine.

Så var det jo, at kollektionen bød på en glitter lak eller to og dem får du nu.

Just Beclaus + Snow GlobetrotterSleigh Parking Only + Snow Globetrotter

Den her glitter hedder Snow Globetrotter. Basen er klar og glitterstykkerne er en blanding af hvide og perlemorsfarvede stykker glitter.

På det øverste billede er den lagt ovenpå Just Beclaus og på det nederste billede er den lagt ovenpå Sleigh Parking Only. 

De helt store sekskantede stykker glitter, kan godt have tendens til at trække sig lidt sammen, så de bliver sådan nogle små skåle der samler lidt for meget top coat. Men ud over det, så er det nemt at fordele glitter stykkerne rigtig fint.

Fashion A Bow + So Elegant

Denne glitter hedder So Elegant. Her er den brugt som top coat på Fashion A Bow.

Lakken består af en klar base med små sorte stykker glitter og så nogle store sekskanter, som er en fin blanding mellem sort, grå og sølv.

Den er overraskende nem at fordele. Til forskel fra Snow Globetrotter så forbliver de store sekskantede stykker flade på neglen.

What's Your Point-Settia + Comet In The SkyDen her hedder Comet In The Sky. Det er en glitter der er lidt svær at forklare. Dog kan jeg snildt forklare, at basen er klar. Ud over de sorte stykker glitter, så er der også nogle perlemorsfarvede stykker glitter i og måske lidt holografisk-agtige stykker glitter? Den snyder helt vildt, i forhold til når man bare ser den i flasken.

Som I kan se på fordelingen, så er den ikke helt så god, som de andre.

Basefarven her er What’s Your Point-Settia?.

Cinnamon Sweet + I'll Tinsel You InDenne glitter er måske ikke det man ville kalde for en typisk glitter. Der er ikke noget der glimter i solen og alt det der, men det er egentlig meget forfriskende. I’ll Tinsel You In, hedder den. Jeg har lagt den ovenpå Cinnamon Sweet.

Basen er klar og så er der små sorte stykker glitter og hvide rektangulære stykker af hvid glitter.

Fordelingen går som en leg.

Christmas Gone Plaid + Don't SpeakSidst men ikke mindst, har vi den helt fantastiske top coat der består af 18K guldstykker i en klar base. Don’t Speak, hedder den. Jeg valgte at lægge den ovenpå Christmas Gone Plaid, hvilket jeg er meget glad og tilfreds med.

Jeg er jo helt solgt på den her top coat.

Fordelingen er nem og så stråler den jo bare helt vildt fantastisk fint.

Er du med endnu? 

Respekt til dig, hvis du er nået her til bunden.

Helt generelt, er der ingen tvivl om, at jeg er meget begejstret for den her kollektion. Til trods for at jeg var nervøs for de mange røde og de mange lilla farver, så tjener de hver især et formål.

Jeg ved at Magasin har dem hjemme og Matas får også nogle af dem. Ellers kan jeg anbefale en tur på eBay eller Trendsales, hvis der er en af dem – eller flere, det er også tilladt – du har tabt dit hjerte til.

Jeg vil forsøge at lave lidt nailart med farverne i kollektionen og jeg kan da afsløre, at det også kommer til at byde på det meget berømte/berygtede watermarble.

2 Comments

  1. Der er allerede flere, jeg har forelsket mig i… argh, det er farligt at læse med her 😀
    Hvad er din erfaring mht. sæsonkollektioner? Forsvinder en julekollektion hurtigt fra handlen, så snart julen er ovre, eller vil denne kollektion monstro også være mulig at få fat på i starten af næste år?

    • Langt de fleste kollektioner kan du få laaaaang tid efter. Sidste års Holiday kollektion kan du snildt få fingrene i endnu – eller, det vil sige… De populære farver forsvinder hurtigt.

      Jeg købte en fra sidste års kollektion i sommers, så det er ikke helt umuligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *