OPI – Fifty Shades of Grey kollektionen

Langt om længe, landede der lidt nyt fra OPI i min postkasse – nemlig Fifty Shades of Grey kollektionen.

Som så mange andre, så har jeg også læst bøgerne. Nu er det jo ikke meningen at det her skal blive en boganmeldelse, men jeg synes nu historien er ret fin.

Jeg har spottet kollektionen på eBay og så har jeg faktisk også set den på Trendsales, så den er til at få fat i, selvom den først udkommer d. 1/1 2015 – hvilket betyder at den kommer til Danmark lige omkring d. 15/1 2015. Det vil være Matas, Salling og Magasin, som kommer til at forhandle dem, så vidt jeg har fået at vide. Så er du mere til at købe dine lakker i butikkerne, så har du muligheden der.

Det er en Limited Edition og altså ikke en kollektion du bliver ved med kunne få.

Kollektionen består af seks forskellige lakker – alt andet end lige, så ville det også blive et ret langt indlæg, hvis der havde været 50 lakker – hvoraf der er fire creme lakker, en enkelt glitter og en enkelt foil lak.

OPI - Fifty Shades of GreyLad os da endelig komme i gang.

OPI - Cement the Deal

OPI – Cement the Deal

Den her er en lækker lys grå og en helt almindelig creme lak fra OPI, med alt hvad dertil hører. Super lækker konsistens, nem at arbejde med og så dækker den efter to lag.

Lakken er vist med to lag og et lag top coat.

OPI - Dark Side of The Mood

OPI – Dark Side of The Mood

En grå lak, behøver jo ikke være kedelig, vel? Lakken her er en creme lak, dog tilsat en smule shimmer. Mit bedste bud er faktisk, at det er grønt shimmer. Som det ofte er med grå farver, så har den her et lille hint af noget blå. Det er den mørkeste lak i kollektionen og en smule speciel at arbejde med. Konsistensen er rigtig lækker, men det der er lidt specielt er, at du helst skal undgå at lade børsten røre for meget ved neglen, når du giver den flere lag. Alternativt kan du lægge børsten ned, så den næsten kører parallelt med neglen. Du skal absolut ikke blive nervøs over at det første lag ligner noget der er løgn – den bliver så fin når den bliver dækkende.

Hvis du ikke er en af de rutinerede, som har ret godt styr på lakken, så vil jeg anbefale dig tre tynde lag. Jeg brugte selv et tyndt lag og et lidt tykkere, hvilket gav et fint resultat.

Lakken er her vist med to lag og et lag top coat.

OPI - Embrace the Grey

OPI – Embrace the Grey

Den sidste grå creme lak i denne omgang er denne. Personligt er det her nok den største positive overraskelse for mig. Den er så fin at arbejde med og dækker smukt ved to lag. En grå som denne, klæder de fleste – selv en rødhåret blegfis som mig – og er en rigtig lækker vinterfarve.

Jeg får også lidt hint af blå, når jeg kigger på den her, men lad mig igen understrege, at det gør man ved de fleste grå farver, hvis man har kigget mere end almindeligt meget på farver i sit liv.

Her er lakken vist med to lag og et lag top coat.

OPI - Romantically Involved

OPI – Romantically Involved

Så til den der skiller sig lidt ud fra den ellers ret så grå kollektion. Der er flere neglebloggere der er ret skuffet over, at det blev en rød creme der kom til at repræsentere den gode Miss Steele – og ja, det var måske et lidt for sikkert valg fra OPIs side. Jeg havde nok også gerne set en lak der var lidt mere modig og gang i, for det synes jeg faktisk Anastacia repræsenterer i bogen.

Dog laver OPI fantastiske røde farver, hvor konsistens og dækkeevne bare er i orden og denne er bestemt ingen undtagelse. Lakken dækker perfekt, hvis man bruger metoden et tyndt og et tykt, efter to lag. Igen vil jeg anbefale, hvis du ikke er helt sikker med neglelakken endnu, at du bruger tre tynde lag.

Her er lakken vist med to lag og et lag top coat.

OPI - My Silk Tie

OPI – My Silk Tie

Er der noget OPI har lavet meget af i 2014, så er det sølv chrome/foil lakker. Starten på 2015 skal åbenbart ingen undtagelse være. Den her er dog lidt anderledes end de andre. Den er faktisk forholdsvist tynd, hvilket gør den ret nem at arbejde med.

Som alle andre chrome/foil lakker, så kan den her også snildt trække streger, hvis man ikke er ferm på fingrene. En formildende omstændighed er dog, at man faktisk kan få den ret jævn med et lag top coat.

Efter jeg havde lavet lillefingeren og ringefingeren, blev jeg så træt af at det hele “samlede” sig oppe ved mine neglebånd. I stedet lagde jeg den første klat – hvor fint det end lyder – noget længere nede på neglen, klarede siderne og gav så lakken et enkelt strøg fra neglebånd og ud og det hjalp (hvilket man også kan se på billedet).

Lakken er her vist med to lag og et lag top coat.

OPI - Shine for Me

OPI – Shine for Me

Den her er kollektionens eneste glitter lak, hvilket nok er meget passende, kollektionens antal taget i betragtning. Men! Hvilken en!

Den har fået en meget blandet modtagelse af de forskellige store bloggere, men jeg er nu ret glad. Basen er klar, hvilket vil sige, at du godt kan bruge den over en hvilken som helst lak, der trænger til et lille pift. I basen er der godt med sølv, blå og en smule lilla glitter i. Jeg kan faktisk godt blive lidt usikker på, om der gemmer sig lidt sort glitter i også.

Jeg valgte at bruge den alene og det tog tre tynde lag, før den blev helt dækkende. Den bliver ret ru i overfladen og den er hurtigt tør. Jeg vil anbefale dig at være rimelig gavmild med din top coat, så du får den smuk og jævn.

Her er lakken vist med tre tynde lag og et lag top coat.

 

 

Helt overordnet, så er jeg faktisk enormt glad for den her kollektion. Det er nogle simple farver og nogle gange er less is more bare dejligt.

Der er ikke noget vovet over kollektionen og det er bestemt også en kollektion fuld af sikre valg. I min optik, behøver det ikke være en dårlig ting. Som sagt, så har jeg hænderne over hovedet og synes det er en rigtig skøn kollektion.

Den næste kollektion OPI har på programmet bliver en af de store kollektioner, på intet mindre end 12 lakker. Lige så anonym som den her kollektion er, lige så meget er den næste kollektion det fuldstændig modsatte. Kollektionen hedder Hawaii og der er smæk på farverne. Den glæder jeg mig til at få hjem.

Jeg håber du har nydt turen og at du har fået lyst til lidt Fifty Shades of Grey på dine negle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *