Fælles Fredag – Yndlingsdesign 2014

I denne uge, handler det om mit yndlingsdesign i 2014.

Jeg er kommet ret sent i gang med Fælles Fredag i år og derfor har jeg ikke lavet helt vilde designs til jer. Jeg har dog samlet lidt sammen, som jeg håber I kan få lidt glæde af.

Fancy Friday Lead lightDen her teknik, Lead Light, blev jeg overrasket over. Det var helt vildt sjovt at stampe noget på neglen og så farvelægge den. Det bliver helt sikkert noget jeg vil lege videre med i 2015 – især nu hvor jeg har fået 10 nye stampingplader i julegave af min mand.

Fancy Friday WatercolorDen her var også sjov. Det var Water Color og egentlig bare akryl maling, som man kan købe næsten alle steder. Det bliver også noget jeg skal lege lidt mere med og forhåbentligt blive klogere på mulighederne i.

MandagsMani BlåDen her var ikke med i Fælles Fredag, men var et design jeg lavede i forbindelse med MandagsMani. Jeg har leget ret meget med tape designs i den sidste del af året her og det vil jeg også gøre i 2015. Det er super nemt og det er noget hvor alle kan være med, hvilket jeg virkelig finder vigtigt, når jeg laver designs til jer.

Det må være mine tre yndlingsdesigns/metoder, som har været med i Fælles Fredag (og et enkelt fra MandagsMani).

Inden året sluttet helt for mig, så håber jeg at jeg kan nå at vise jer et nytårsdesign og ikke mindst få rundet året af med et par bevingede ord, om de første 10 måneder som NailGeek. Jeg kan allerede nu afsløre, at jeg er fuld af taknemmelighed og at det har været de fedeste 10 måneder.

 


2 Comments

  1. Rigtig fine mani’er 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *