Fælles Fredag – Striping tape

Jeg bruger ret ofte striping tape, når jeg laver et eller andet neglehalløj. Dog bruger jeg det mest, så jeg får fuldstændig lige og smukke linjer og derfor hiver jeg det faktisk af neglen igen.

I denne uge bød Fælles Fredag på striping tape og det gav anledning til noget lidt anderledes – striping tapen blev på neglen.

Og hvor kan jeg få fat i sådan noget tape, spørger du måske? Det kan du få kastet i nakken på eBay til tæt på ingen penge. Det findes i alle regnbuens farver og langt mere end det.

Fælles Fredag - Striping tape

Fælles Fredag – Striping tape

Det er lidt noget nørkleri, når man sidder og skal klippe det til, men med lidt øvelse, så går det fint. Du kan sætte det på lige som du ønsker. Tilfældigt, mindre tilfældigt – det hele er legalt.

I baggrunden kan du se hvordan jeg holder styr på mit striping tape, nemlig med en helt normal tapeholder.

Der kommer ikke den vilde guide med denne gang. I bund og grund er det faktisk “bare” at finde dig en rigtig lækker farve som base, give en gang hurtigttørrende top coat, på med tapen (vent lige 10 minutter) og så endnu en gang top coat. Du kan også med fordel bruge en mat top coat, men det glemte jeg naturligvis at tage et billede af i farten.

Min base hedder: Orly – Sea Gurl

Skal jeg nu være helt ærlig, så er jeg altså mere fan af at hive det af igen, men nu har I fået en mulighed mere for at bruge striping tape.

Rigtig skøn fredag til jer alle sammen.

 


4 Comments

  1. Rigtig nytårs agtigt 😀 virkelig fine.

  2. Super fed mani ! Den er super fed med de forskellige farvede striping tape 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *