Appeal4 – Spring Fling Kollektionen

I løbet af ugen landede der en ordentlig bunke neglelakker fra Appeal4 i min postkasse. Desværre var der en enkelt lak der havde knækket nakken, så jeg måtte lige udskyde at få dem på bloggen.
Heldigvis kom den smukke lak med posten i dag.

Appeal4 kørte en konkurrence på Instagram om, hvad kollektionen skulle hedde og den er endt med at komme til at hedde Spring Fling.

Inden vi kaster os helt ud i billeder og kommentarer til de tre lakker, som kollektionen består af, så kan jeg lige så godt sige det som det er; mine evner som fotograf faldt fuldstændig igennem med to af de her farver. Normalt bruger jeg aldrig blitz og jeg vil gerne vise billeder, som er taget på samme måde og med samme baggrund. Det var en af de ting jeg ikke kunne opfylde, da jeg swatchede den her kollektion. To af dem, måtte jeg have med udenfor OG jeg måtte bruge blitz, for at kunne vise farven med bare en lille smule rigtighed.

Det er dog en af de smukkeste kollektioner Appeal4 har lavet længe og alle neglelak-tosser bør eje alle tre farver – så er det sagt.

Appeal4 - Spring Fling

Appeal4 – Spring Fling

Sådan ser kollektionen altså ud – en lille, men smuk kollektion. Lad os se nærmere på farverne individuelt.

Appeal4 - No. 88, Butterfly Orchid

Appeal4 – No. 88, Butterfly Orchid

Den her måtte en tur ud i snevejret, før jeg kunne fange farven og i virkeligheden har jeg slet ikke fanget den. Det officielle swatchbillede er noget bedre. Den er nemlig en smule mere lilla i det.

Det er den mørkeste farve i kollektionen og den er bare så smadder smuk. En blanding af rød, pink og lilla og så svær at beskrive, at jeg ikke blot kommer til kort som fotograf, men også i forhold til mine evner som tidligere farvehandler.

Du kan godt slippe afsted med et enkelt lag, men jeg vil altid anbefale to lag, som den også er vist med her, og så er lag top coat. Konsistensen er helt i top og den er nem at arbejde med.

Appeal4 - No. 89, Acacallis Goodie

Appeal4 – No. 89, Acacallis Goodie

Fra den mørkeste farve i kollektionen, springer vi videre til den lyseste.

Den her er nok en jeg kommer til at lege med hen over foråret – især når min meget lyse jeg-er-rødhåret-hud har fået lidt mere farve.

Konsistensen på den her er ikke lige så god som de to andre i kollektionen, men den er forholdsvis nem at arbejde med og ellers kan du redde meget ved at bruge et lag top coat. Den er her vist med to lag neglelak og et lag top coat.

Appeal4 - No. 127, Pink Sunrise

Appeal4 – No. 127, Pink Sunrise

Jeg har simpelthen gemt det bedste til sidst. Det er her, uden tvivl, den mest udfordrende neglelak jeg nogensinde har vist på bloggen. Du får en enkelt lak, men du får mange flere – giver det mening? Jeg kan simpelthen ikke forklare den her fuldstændig fantastiske lak. Hvor den første var mere rød og lilla, så er den her bare det hele på én gang.

Jeg har lavet et billede, for at forsøge at forklare, hvad det egentlig er jeg mener.

Appeal4 - No. 127 Pink Sunrise

Appeal4 – No. 127 Pink Sunrise

 

Øverst til venstre: Her er lakken fanget under LED lys

Øvest til højre: Her er lakken fanget udenfor i dagslys (det mest farveægte billede)

Nederst til venstre: Her er lakken fanget i gult lys, som langt de fleste har indenfor, takket være de der sparepære-ting som man skal have nu.

Nederst til højre: Her er lakken fanget udenfor med blitz.

Har jeg belyst min påstand tilstrækkeligt?

Det er så vild en lak og den er så fuldstændig fantastisk, at det er en man bare bliver nødt til at eje. Den er fantastisk! Hov, fik jeg ikke sagt det?

Konsistensen er rigtig god og du kunne godt slippe afsted med et enkelt lag. Alle lakker, her i hytten, får altid to lag og denne er ingen undtagelse. Billederne er vist med to lag neglelak og et lag top coat.

Som jeg startede med at sige, så er det her en af de kollektioner fra Appeal4, som bare sidder lige i skabet – især når vores blege hud får lidt farve af solens stråler. Konsistensen på lakkerne er rigtig god og en sand fornøjelse at arbejde med.

Jeg har to kollektioner mere til at stå – den ene kommer på bloggen i morgen eller i starten af næste uge, hvor den også offentliggøres og så har jeg også sommerkollektionen til at stå. Jeg glæder mig til at vise jer begge kollektioner og hvad jeg lige kan se, så er de bare ultra smukke. Jeg har dog ikke swatchet dem endnu, så hvordan de kommer til at se ud på neglene, det ved jeg ikke endnu. Sommerkollektionen må I vente lidt med at se, men det bliver lidt omkring uge 12 de kommer på bloggen.

 

***** For god ordens skyld, så har jeg selv købt og betalt lakkerne. Jeg får hverken lak, rigdom eller berømmelse fra Appeal4, for at vise lakkerne frem. Jeg viser dem frem, fordi jeg elsker lakkerne og fordi jeg synes vi skal bakke op om de få danske virksomheder, som går all-in på at give os smukke negle *****

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *