Appeal4 – Spring ’15

Så er jeg klar med endnu mere fra Appeal4 – denne gang deres Spring ’15 kollektion.

Kollektionen består af syv forskellige lakker, hvor fire er creme lakker og tre er lakker med shimmer/glitter.

Appeal4 - Spring 15

Appeal4 – Spring 15

 

Lad os starte fra en ende af og se, hvad kollektionen har at byde på.

Appeal4 - No. 113 Beauty-of-the-night

Appeal4 – No. 113 Beauty-of-the-night

Det her er en sjov lak, men inden jeg kommer ind på hvorfor, så lad mig starte med at forklare lidt om den. Lakken er en blå jelly base med sølv glitter/micro shimmer i.

Det sjove ved den her lak, det er hvordan den er at arbejde med. For mig, som efterhånden har en del øvelse, så volder den ikke de store problemer. Dermed sagt, at det altså ikke er en lak du skal sidde og fedte med – det skal gå ret tjept, da den tørrer ret hurtigt og bliver sådan lidt gummi-agtig i det. Det betyder så også, at man skal være helt sikker på at det første lag er tørt, inden man begynder med lag nummer to.

Lakken i sig selv, er ren fryd for øjet og trækker hverken streger eller klumper sammen.

Her er lakken vist med to lag – og jeg ville nok anbefale tre tynde lag, hvis det ikke går helt tjept – og et lag top coat.

Appeal4 - No. 114 Golden Blue Painted Lady

Appeal4 – No. 114 Golden Blue Painted Lady

Farven på den her, elsker jeg. Det perfekte mix af blå og grå. Ja, den er bare helt vildt smuk.

Desværre er den her lak, som rigtig mange andre shimmerlakker er – den er helt vildt svær at få jævn, pæn og uden streger. Igen, så er det en lak, hvor du skal arbejde hurtigt og hellere tre tynde lag end to tykke lag. Jeg vil dog tilføje, at det ikke var noget jeg lagde mærke til i løbet af dagen i dag (hvor jeg har haft den på hele dagen). Nogle gange kan top coat redde en helt del for en lak af den her type.

Konsistensen fejler dog intet og er som den skal være.

Lakken er her vist med to lag og et lag top coat.

Appeal4 - No. 115 Burgundy Frills

Appeal4 – No. 115 Burgundy Frills

Den her var også en af dem, som jeg blev ret glad for. I flasken ligner den ikke noget specielt, men når den kommer på… Uha! Helt fantastisk farve til den mørke tid, hvor vi kan ane foråret lige om hjørnet – måske ikke lige vejrmæssigt, men vi har det da i tankerne, ikke?

Den her er også en shimmerlak, men knapt så udfordrende som No. 114, som du læste om lige før. Den her kan du sagtens sidde og lege med, uden det går helt i hat. Det er en smuk og meget dyb rød/brun lak, fyldt til randen med super lækker multifarvet (ja, det hedder det når der er så mange forskellige farver shimmer i, at det ville blive helt uoverskueligt for mine øjne at skille farverne fra hinanden og beskrive det) shimmer.

Konsistensen er som den skal være og er lige i øjet.

Lakken er her vist med to lag og et lag top coat.

Appeal4 - No. 116 Powderpuff

Appeal4 – No. 116 Powderpuff

Den her blev jeg faktisk positivt overrasket over. Til min jeg-er-helt-vildt-bleg-fordi-mine-forældre-lavede-mig-rødhåret hud, er det bestemt ikke en farve jeg automatisk ville have hevet ned af hylden. Men…!

Farven vil jeg beskrive som gammelrosa, med lidt for meget rød i, til at man kan kalde det gammelrosa og så er den vist egentlig også alt for lys, men lad nu det ligge. Måske et sted mellem den fantastiske “laksefarve”, der har ødelagt både 90’erne og mine malerbukser engang, og egentlig gammelrosa.

For mig er det en helt fantastisk base farve, hvor konsistens og samarbejdsvillighed er helt i top.

Lakken er her vist med to lag og et lag top coat.

Appeal4 - No. 117 Sahara Rose

Appeal4 – No. 117 Sahara Rose

Nu ved jeg godt, at jeg nævnte laksefarven før, men her har du den altså.

Jeg behøver nok næppe sige, at det ikke er den farve jeg elsker mest i den her kollektion og det bliver heller ikke en farve jeg kommer til at gå med, uden der er andet på neglene. Hav dog lige i baghovedet, at jeg jo altså er bleg som bare pokker. Har du lidt mere brunt end krebs i huden, så er den faktisk ikke helt dum – især ikke nu hvor foråret og solstrålerne nærmer sig.

Dog fejler konsistensen intet og den er også nem at arbejde med.

Lakken er her vist med to lag og et lag top coat.

Appeal4 - No. 118 Woodrush

Appeal4 – No. 118 Woodrush

 

Den her er altså også en jeg er blevet lidt forelsket i – den er vokset på mig, så at sige.

Da jeg arbejdede ved Flügger var der ikke noget værre, end når folk kom ind og sagde at de gerne ville have en sandfarvet eller beige maling. Så kunne man så stå og spørge om det skulle være med et skær af lilla, rød, grøn eller gul – den der bare er sandfarvet/beige, findes simpelthen ikke. Sandheden er, at netop de farver er blandet af en helt masse forskellige farver (og en ordentlig røvfuld hvid, naturligvis). Den her har et skær af både grøn og rød, men den er smuk!

Det eneste jeg ønsker mig, i forhold til den her lak, det er at den havde haft bare en smule mere pigment i sig. Lakken skal nemlig have tre tynde lag, før den bliver sådan rigtig jævn i farven. Konsistensen sidder dog lige i skabet til min smag.

Lakken er her vist med tre tynde lag og et lag top coat.

Appeal4 - No. 119 Frosty Dawn

Appeal4 – No. 119 Frosty Dawn

Så nåede vi til den sidste i rækken.

Den her smukke lak, er grå og en helt almindelig creme lak. Det er en rigtig skøn base, som er meget neutral og ville kunne fungere fint til at lege med noget nailart på. Jeg tror faktisk ikke der er så meget andet at sige om den her.

Konsistensen er lidt for tynd til min smag og så skal den også have tre lag for at dække helt.

 

Alt i alt, så er det her en kollektion, hvor jeg både er glad og knapt så glad.

Generelt har jeg det sådan, at jeg bliver lidt deprimeret over når en lak skal have mere end to lag, men omvendt så ved jeg også at det er noget Appeal4 arbejder med og at det ikke er noget de vil have med i deres kollektioner fremover. Derfor har jeg også svært ved at blive helt træt af kollektionen her.

Når alt kommer til alt, så er det jo nogle smadder smukke base farver, for creme lakkernes vedkommende. En smuk base kan man aldrig få for mange af og derfor bliver de her også snildt brugt.

Det med at vælge de smukke farver og sætte smukke kollektioner sammen, har Appeal4 helt styr på og den her kollektion er ingen undtagelse.

 

 

***** For god ordens skyld, så har jeg selv købt og betalt lakkerne. Jeg får hverken lak, rigdom eller berømmelse fra Appeal4, for at vise lakkerne frem. Jeg viser dem frem, fordi jeg elsker lakkerne og fordi jeg synes vi skal bakke op om de få danske virksomheder, som går all-in på at give os smukke negle *****

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *