Fælles Fredag – Blobbicure

Og nu sidder du så og tænker, hvad pokker har damen gang i, men det skal jeg fortælle dig.

Temaet i denne uge er en teknik der hedder noget så underligt som Blobbicure. Sådan helt kort fortalt, så handler det om at dryppe noget neglelak ned i en våd neglelak – simpelt, ikke? Det troede jeg også.

Det skulle hurtigt vise sig, at det ikke var helt så simpelt som det så ud. Så først lavede jeg en, som ikke var en rigtig blobbicure, men sådan lidt blobbicure light. Da jeg havde lavet den, sendte jeg billedet til Louice (hende der er inde i Nail_NewBee) og så skrev hun tilbage, at det var en super fin mani, men at det altså ikke helt var en blobbicure. Ih – om igen.

Så derfor, kan jeg faktisk også præsentere min allerførste nail-fail på bloggen i dag. Ikke at den er grim, men det er bare ikke en rigtig blobbicure.

En ikke-helt-rigtig blobbicure

En ikke-helt-rigtig blobbicure

Så måtte jeg i gang igen og få lavet en rigtig blobbicure – denne gang gik det bedre.

50 Shades of Blobbicure

50 Shades of Blobbicure

Sådan skal den nemlig se ud – skidtet skal flyde sammen.

Den første jeg lavede, lavede jeg med et dottingtool og det blev bare aldrig rigtig helt godt. Man skal faktisk være ret hurtig, så jeg brugte penslerne direkte fra flasken og så gjorde jeg dem rene bagefter.

Som du kan se under billedet, så har jeg kaldt den 50 Shades of Blobbicure – simpelthen fordi de grå jeg har leget med, er fra 50 Shades of Grey kollektionen fra OPI.

Det du skal vide er, at der er lige så mange muligheder for farvesammensætning, som du overhovedet kunne drømme om. Alle farver kan i princippet bruges og jeg har endda også set nogen lave en blobbicure med tekstur lakker.

Det skal du bruge:

 • En base coat – jeg bruger en base coat fra Formula X og du bruger den du synes bedst om.
 • En base farve – jeg brugte OPI – Black Onyx
 • Blob farver – jeg brugte OPI – Cement the Deal og OPI – Embrace the Gray
 • Top coat – jeg bruger Seche Vite og du bruger lige præcis den du synes bedst om.
 • Du kan bruge et dottingtool til at lave blobber med – jeg oplevede at det gik for langsomt, så basen nåede at blive tør.

Sådan gør du:

 1. Start med din base coat
 2. Giv alle dine negle første lag lak
 3. Nu skal du arbejde med en finger ad gangen, for det skal gå lidt stærkt. Gør både base lak og blob lakker klar.
 4. Giv nu den første finger et godt lag med din base farve og blob derefter de andre farver oven i den våde base – du skal have fart på, så basen ikke når at blive for tør. Her er der frit spil. Du blobber lige præcis der hvor du synes der skal blobbes.
 5. Har du blobbet ved siden af, så kan du altid fjerne det med en pensel og noget neglelakfjerner eller acetone.
 6. Vent gerne 10-20 minutter, inden du begynder at lægge top coat. Der er rigtig meget neglelak på din finger lige nu.
 7. Sådan gør du så 10 gange og så er du klar.

Konceptet er faktisk helt vildt simpelt og jeg kan sagtens se mulighederne, men det kommer til at kræve lidt øvelse.

Hvis du skulle få lyst til at kaste dig ud i at lave en blobbicure, så del det meget gerne inde på min Facebookside eller på Instagram ved at bruge #nailgeekdk.

Du kunne også lige smutte forbi nogle af de andre dejlige damer fra Fælles Fredag, nu du alligevel er her.

 


4 Comments

 1. Den er simpelthen så flot lavet Nina

 2. Den er simpelthen så flot lavet Nina

 3. Begge mani’er er vildt fede !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *