OPI – Hawaii kollektionen

Det er efterhånden nogle uger siden jeg fik Hawaii kollektionen ind af døren. Der har været lidt travlt, så derfor kommer den først nu.

Man kan sige mange ting, men det her indlæg viser tydeligt hvordan mine negle vokser, når jeg ikke swatcher alt på en dag.

Kollektionen består af 12 forskellige farver og der er både almindelige creme neglelakker, shimmer neglelakker og en enkelt med glitter i.

OPI - Hawaii kollektionen

OPI – Hawaii kollektionen

Jeg tænker vi kaster os ud i det – naturligvis med hovedet først.

OPI - Aloha From OPI

OPI – Aloha From OPI

Er der noget OPI kan, så er det de her røde/koral farver og den her er ingen undtagelse. Om den er noget specielt, det kan vi altid diskutere, men at den er fin her til forår og sommer, er der ikke megen tvivl om.

Den er super nem at arbejde med og dækker smukt ved to lag.

Billedet her er taget med to lag neglelak og et lag top coat.

OPI - Do You Take Lei Away?

OPI – Do You Take Lei Away?

En anden ting OPI har ret godt styr på, er nude lakker. Der kom en hel del i Brazil kollektionen og siden er der kommet nogle stykker til. Der er ikke noget skidt at sige om den og overraskende nok, så passer den faktisk glimrende til min meget blege hud. Jeg vil gå så langt som til at sige, at den nok er ganske glimrende til alle hudtoner, hvilket er et særsyn med nude neglelak.

Den er nem at arbejde med og dækker ved to lag.

Billedet her, er taget med to lag neglelak og et lag top coat.

OPI - Go With The Lava Flow

OPI – Go With The Lava Flow

Jeg skrev på bloggens Facebook side, at jeg jo lige opdagede at jeg manglede at swatche en enkelt neglelak – og det var den her.

Underligt nok, så er det virkelig en af dem der overraskede mig mest positivt. Det er en rigtig smuk koral farve, med det mest fantastiske guld/bronze shimmer. Den var overraskende nem at arbejde med. Ingen streger – no nothing.

Til billedet her, har jeg brugt to lag og et lag top coat.

OPI - Hello Hawaii Ya?

OPI – Hello Hawaii Ya?

Jeg er simpelthen en sucker for en god lilla creme neglelak – især en støvet en af slagsen, som er tilfældet her. Der er ikke meget magi over den her, ud over at farven og konsistensen er helt fantastisk. Det er en ganske almindelig creme lak og nogle gange kommer udtrykket less is more bare rigtig meget til sin ret.

På billedet har jeg brugt to lag og et enkelt lag top coat.

OPI - Is Mai Tai Crooked?

OPI – Is Mai Tai Crooked?

Orange bliver nok aldrig min yndlingsfarve, sådan helt generelt. Jeg elsker at bruge dem til nailart, men jeg bruger næsten aldrig orange som base. Der er rigtig mange ude i blog-land som roser den her fætter og jeg er bare slet ikke med på den båd.

Jeg oplevede den som tynd og hvis jeg nogensinde skal have den på igen (eller hvis du skal), så vil jeg på det kraftigste anbefale en hvid base under lakken.

Når det så er sagt, så er det en helt almindelig creme lak og så meget halløj der.

Jeg har brugt tre lag og et lag top coat på billedet.

OPI - Just Lanai-ing Around

OPI – Just Lanai-ing Around

Den her – den elsker jeg. Det kom faktisk bag på mig, men på den anden side, så er det måske fordi den er lidt støvet i farven. Jeg vil nok kalde den gammelrosa i farven. Det er sådan en farve, som er god i mindre mængder. Den ville aldrig få en plads på en hel væg, men på neglene er den faktisk slet ikke så skidt.

Det er en creme neglelak, med det fineste sølv shimmer i, som lige giver lakken det ekstra kick, som er sundt for enhver neglelak. Den er nem at arbejde med og det er jo noget jeg sætter pris på.

På billedet har jeg brugt to lag og et lag top coat.

OPI - Lost My Bikini In Molokini

OPI – Lost My Bikini In Molokini

Hvis du ejer OPI – Do You Have This Color In Stock-holm, så er du lige præcis med på hvad jeg mener, når jeg siger at den her lugter helt vildt funky og fuldstændig som den førnævnte neglelak. Jeg ved ikke hvad det er med OPI og de her lilla farver, med undertoner af blå? Men de lugter altså mere spøjst end neglelak ellers gør.

Ser man nu bort fra lugten, så er farven jo helt vildt fin. Den kan godt tørre ret mat op, så en top coat er altså ret vigtigt her. En top coat er altid vigtigt, men lige til den her er der altså en fed streg under.

Ganske almindelig creme lak, vi har har med at gøre og det har jo aldrig gjort nogen skade.

På billedet har jeg brugt to lag og et lag top coat.

OPI - My Gecko Does Tricks

OPI – My Gecko Does Tricks

Den her var nok en af dem jeg glædede mig mest til. Jeg tror det er første gang jeg har glædet mig til en shimmer/foil lak. Normalt skaber de ikke andet end problemer, streger og alle andre ulykker en neglenørd kan blive udsat for.

Helt fri for streger, kan den ikke sige sig. Nuvel, så er der masser af måder man kan løse det på, men nu er jeg ikke lige den der finder en make-up svamp frem og dupper det sidste lag på. Det kunne man gøre, og så slap man for det halløj med stregerne. MEN, det er virkelig minimalt med streger, sådan set i forhold til hvor meget den er fyldt til randen af shimmer.

Det første lag, der tænker man – eller ja, det gjorde jeg – at man kommer til at sidde i en evighed, inden den her så meget som bare er heldækkende. På sin vis er det også rigtigt, da vi faktisk skal helt op på tre lag før den bliver heldækkende.

På billedet har jeg brugt tre lag og et lag top coat.

OPI - Pineapples Have Peelings Too

OPI – Pineapples Have Peelings Too

Åh ja, så er vi nået til den grimme ælling, som er blevet skældt i stykker over alt, hvor jeg har set den nævnt. Indrømmet, så er det altså heller ikke min yndlings neglelak, men der sker et eller andet i hovedet på mig, når jeg ser at den bliver skældt langt ind i næste årti. Det kan være at min latterlige socialrådgiver hjerne får ondt af den og tænker, at den da også skal vide at den har potentiale?

Jeg skal nok finde noget at bruge den her til – om det så skal koste mig mit i forvejen blakkede ry.

Det er en gul/guld shimmer neglelak, der er fyldt med multifarvet glitter, i alle mulige størrelser og former.

Jeg har brugt to lag og et enkelt lag top coat til billedet.

OPI - Suzi Shops & Island Hops

OPI – Suzi Shops & Island Hops

Er der noget OPI spytter ud, som perler på en snor, så er det lyserøde creme neglelakker. Og bevares, det gør de næsten altid godt. Den her er lyserød, tjek. Den er lækker i konsistensen, tjek. Den dækker godt, tjek.

På billedet har jeg brugt to lag og et lag top coat.

OPI - That's Hula-rious!

OPI – That’s Hula-rious!

Den her er der rigtig mange der har set frem til inde på bloggens Facebook side og det kan jeg egentlig godt forstå.

Jeg har ikke en neglelak fra OPI i min samling, som ligner den og grønne lakker er generelt en mangelvare i min OPI samling.

Det er en vildt lækker mint grøn neglelak, som er helt fantastisk både i konsistens og dækkeevne. Den kommer jeg nok til at bruge en del i løbet af sommeren.

Jeg har brugt to lag og et lag top coat til billedet ovenfor.

OPI - This Color's Making Waves

OPI – This Color’s Making Waves

Så er vi nået til den sidste lak og den skal du glæde dig til!

Det er sådan en blå shimmer ting, med undertoner af grøn og så er der masser af sølv og blå shimmer i. Jeg kan godt blive lidt i tvivl om, hvorvidt der faktisk også er noget sort shimmer i, men det er jo ikke alt jeg kan se med mine øjne, der er spækket med bygningsfejl. OPI siger selv, at der er pink shimmer i, men det kunne jeg altså ikke se noget af. Det kan være en helt vildt lys pink, som jeg kalder for sølv?

Selve konsistensen var glimrende for en shimmer/foil lak at være og striberne kunne holdes på et absolut minimum. Du kan godt få den til at dække i to lag, men jeg vil nu anbefale dig at bruge tre meget tynde lag.

Jeg har brugt tre tynde lag og et lag top coat på billedet ovenfor.

Det var så det – et studie i neglenørdens skiftende længder på neglene, fordi hun har været alt for travlt optaget af arbejde og studie til at få lavet skidtet færdigt hurtigt.

Overordnet, så er jeg hammer glad og positivt overrasket over kollektionen her. Der er lige lidt jeg håber OPI diskuterer i frokoststuen, men ellers kan jeg da kun rose for at de har taget en chance med nogle af lakkerne. Det er for sjældent jeg ser det fra dem.

Den næste store kollektion der kommer, ser også ud til at være endnu et sikkert bud på efterårets farver, hvad jeg lige har set indtil videre.

*****Og som altid… Alle neglelakkerne er købt og betalt af mig selv. Jeg får hverken berømmelse eller rigdom fra OPI eller nogen anden, for at have lavet indlægget *****

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *