Smukke linjer – CND Vinylux

Det er meget lidt jeg har leget med CND Vinylux, sådan taget i betragtning at jeg er på vej til at blive CND Grand Master. Det må  jeg hellere få lavet lidt om på.

For ikke så længe siden, lavede en af mine skønne kollegaer et vildt fedt design, som jeg altså her har efterlignet, bare med nogle andre farver. Hvis du gerne vil finde hende, så kan du søge efter Henulle, både på Instagram og Facebook – det kan jeg varmt anbefale.

Det her design er for dig, der har lidt mere end 10 minutter i overskud. Det er, med andre ord, en manicure der kræver lidt mere end almindelig fingersnilde og ikke mindst lidt mere tålmodighed end ellers.

Lad os kaste os ud i det, for resultatet er da det hele værd.

Tape manicure - CND

Det skal du bruge: 

 • Tynd tape – du kan søge efter striping tape og det koster tæt på ingenting.
 • Pensler – gerne lidt forskellige størrelser, så du har lidt til enhver lejlighed.
 • En base coat – jeg bruger den fra Formula X og du bruger den du elsker. Det skulle være unødvendigt når du bruger Vinylux systemet, men better safe…
 • En hvid neglelak – jeg brugte CND Vinylux – Cream Puff
 • En sort neglelak – jeg brugte CND Vinylux – Black Pool
 • En guld neglelak – jeg brugte CND Vinylux – Locket Love
 • En blå neglelak – jeg brugte CND Vinylux – Cerulean Sea
 • En top coat – jeg brugte den fra CND Vinylux, i dagens anledning.
 • Tålmodighed

Sådan gør du: 

 1. Start med din base coat og lad den tørre.
 2. De negle du vil have designet på, skal du vælge nu. For mit vedkommende valgte jeg lange- og ringefinger. Den/dem giver du to lag hvid og en hurtigttørrende top coat. De øvrige negle maler du sorte og giver dem et lag hurtigttørrende top coat – dem skal du ikke gøre mere ved.
 3. For at være på den sikre side, så lod jeg 15 minutter gå, inden jeg arbejdede videre med designet. Det kunne du med fordel også vælge.
 4. Nu skal du så sætte tapen på. Mit tape står i en helt almindelig tape dispenser, så det er lidt nemmere at styre. Start med spidsen oppe mod neglebåndene og så det nederste kryds. Til sidst laver du “trekanten” i midten – her er det vigtigt at du klipper tapen skråt, så du rent faktisk får en spids. Ned mod den frie kant på neglen, behøver du ikke klippe tapen til, når du laver trekanten. Det er faktisk bedst at de stikker ud over den frie kant. Du kan se hvordan det skal se ud, nederst på siden. Det er hamrende nødvendigt at tapen sidder godt på, da du ellers ikke får den smukke og lige kant, som er alfa-omega for at det her design er smukt at se på.
 5. Så er det faktisk bare at lege malebog. Start oppe ved neglebåndene, med de to felter deroppe og tag så det store felt i midten på samme tid – fjern så de to stykker tape, der skiller de felter fra hinanden.
 6. Nu udfylder du trekanten og fjerner tapen til den.
 7. Til sidst maler du de tre “krydsfelter” ud mod den frie kant og fjern tapen.
 8. Vent lige tre sekunder, inden du giver top coat. Når du har lagt din top coat, så er du klar til at overtage verdensherredømmet.

Her er billedet af, hvordan tapen skal sidde – de tørre neglebånd skal du ikke betale ekstra for at se:

Tape

Som sagt, så kræver det en smule tålmodighed, når man arbejder med tape. Når man først har styr på det, så er det smadder sjovt og mulighederne er uendelige.

Du behøver ikke lige bruge de farver jeg har valgt – som sagt er mulighederne uendelige.

Rigtig god fornøjelse.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *