Depend 7Day – Sommer 2015

Efter lang tids ufrivillig pause, har jeg endelig nogle nyheder på vej til jer. Der er nemlig sket lidt, siden jeg skrev herinde sidst.

Ganske kort tid efter jeg lavede mit indlæg om Depend 7Day systemet, fik jeg en mail fra Depend, hvor de spurgte om jeg ikke havde lyst til at skrive flere indlæg om Depend og om de nyheder der kommer indenfor neglelak fra dem. Den skulle jeg lige tygge lidt på, mest fordi der ikke er noget i livet der er gratis – jeg skal nemlig beskattes af de ting jeg får tilsendt.

Som du nok kan regne ud, så takkede jeg til sidst ja. Den primære grund var, at der faktisk er en del af jer der har ønsket nogle neglelakker som man ikke behøver at skulle en tur på eBay efter.

Så nu har jeg solgt min sjæl til Depend, men du kan stadig stole på, at det er min fuldstændig ubetingede, uredigerede og uforbeholdne mening du får kastet lige i hovedet – ganske som det plejer at være.

Under hvert indlæg, skriver jeg, hvis det er noget jeg har fået tilsendt, så der ingen tvivl hersker. Sådan rent lovgivningsmæssigt, så skal det også være sådan, så der er ikke meget at løbe fra der.

Den første pakke jeg fik tilsendt, var der så mange lakker i, at jeg næsten ikke kunne overskue situationen. Nu har jeg formået at dele det lidt op og vi starter med sommerkollektionen til 7Day systemet fra Depend.

Skulle du ikke have fået med, hvad det er for et system jeg kævler om, så kan du klikke her.

Lad os komme i gang.

Depend 7Day Sommer 2015

Sådan ser det altså ud – ikke nogen helt ringe kollektion, i forhold til at have ramt hele paletten af farver.

Depend 7Day - ROAD TRIPPIN'

Depend 7Day – ROAD TRIPPIN’

Jeg har jo helt generelt et stramt forhold til de her orange/laksefarver. Dels fordi jeg er rødhåret og dels fordi det var Danmarks nationalfarve, da jeg startede i lære som maler.

Men skal jeg nu prøve at glemme min egne skeletter i skabet et øjeblik, så kan jeg fortælle, at den her fine farve, faktisk er ret fin, når det nu skal være. Det gør ret meget godt for den, at den faktisk har ret stærke røde undertoner og det gør også at den ikke falder helt i et med min hud.

Bliver du nu, i modsætning til mig, brun som skidt, om sommeren, så er sådan en svend her lige i øjet.

Som du kan se på den lille måne i hjørnet på flasken, så er det en heldækkende farve og den dækker med to lag. Den er nem at arbejde med, så ingen problemer der.

Depend 7Day - DIGGIN' FOR SAND CRABS

Depend 7Day – DIGGIN’ FOR SAND CRABS

Ingen kollektioner, uden en form for nude farve.

Som I kan se, så er den her med ret så kraftige undertoner af rød, hvilket gør at det måske ikke er den bedste farve til min hudtone. Det ville dog være en farve jeg ville finde frem når vi rammer vinteren og jeg er noget mere bleg end jeg er lige nu. Nu er hele verden heldigvis ikke rødhåret og rødbrun i huden.

Månen i hjørnet viser at den skal være heldækkende og det er den efter to lag. Den er super nem at arbejde med.

Depend 7Day - DANCIN' BAREFOOT

Depend 7Day – DANCIN’ BAREFOOT

Pink har aldrig gjort nogen noget ondt.

Den her er det jeg vil kalde en baby lyserød og forestil dig nu lige den her på neglene, når du er blevet lækker brun i huden – så lækkert!

Jeg kan ikke helt finde ud af det med de måner, så snart de ikke er heldækkende. Den her er en halvmåne og skal dermed ikke være heldækkende. Hvis man gerne vil lave en semi sheer neglelak, så er det død og pine nødvendigt, at den er lækker og nem at påføre, så man får et jævnt resultat – det gør man ikke med den her. Den er på ingen måder jævn på neglen, uanset hvad du stiller op med alle dine neglelak talenter. Hvis halvmånen skal betyde at den dækker ringere end dem med helmåne og du skal bruge flere lag, så er det fuldstændig rigtigt ramt.

For at få en jævn og heldækkende overflade, så skal du bruge tre lag. Vil du ikke have den heldækkende, så kommer det til at se knald underligt ud og meget ujævnt – det kan ikke anbefales!

Som nævnt, så er den ikke helt nem at samarbejde med.

Depend 7Day - LEMONADE FESTIVAL

Depend 7Day – LEMONADE FESTIVAL

Gule lakker er virkelig min hovedpine. En helt fantastisk gul, den mangler jeg stadig at finde.

Faktisk, så gælder ovenstående også for den her. Den bliver aldrig jævn og semi sheer i farven, men den kan snildt blive heldækkende og jævn, når blot du bruger flere lag.

Den her skulle også bruge tre lag for at være lige i øjet.

Depend 7Day - HEY GORGEOUS!

Depend 7Day – HEY GORGEOUS!

Jeg er på alle måder vild med neglelakker der har shimmer i sig og denne er ingen undtagelse.

Neglelakken er orange med guld/orange shimmer i sig og den er bare så smadder fin!

Lækker og nem at arbejde med og så dækker den efter to lag.

Depend 7Day - HULA HOOPIN'

Depend 7Day – HULA HOOPIN’

Min anden svaghed, det er grønne neglelakker. Er der noget der er godt til en med rødt hår, så er det grønne negle.

Der er ikke meget hokus pokus over den her – ganske simpel grøn creme neglelak.

Den er nem at arbejde med, men den skal altså have tre lag, før den er helt god.

Depend 7Day - CATCH A SAILOR

Depend 7Day – CATCH A SAILOR

Blå neglelakker er også en af mine svagheder.

Da jeg postede billedet på Instagram af alle lakkerne sammen (det du kan finde øverst i det her indlæg), var der en der spurgte, om man fik smølfenegle af den her. Jeg er ikke lige bekendt med, hvad begrebet dækker over, men vi kan da godt kalde den smølfeblå.

Når jeg swatcher lakker, så har jeg dem på i meget kort tid, men den her nåede faktisk at give en smule stains på mine naturnegle – så husk lige base coaten!

Den er dog rigtig nem at arbejde med og den dækker super godt efter to lag.

Depend 7Day - FLYING PIÑATA

Depend 7Day – FLYING PIÑATA

Jeg har naturligvis gemt det bedste til sidst.

Endnu en pink og så er der lige tilsat lidt lilla og blå shimmer, som prikken over i’et. Skulle jeg vælge én ud fra kollektionen her, så blev det altså den her.

Hvad endnu bedre er, så er den super nem at arbejde med og så dækker den også ved to lag. Juhu!

Du skal huske, at lakkerne er beregnet til at bruge sammen med 7Day systemet, som jeg har linket en guide til i toppen af indlægget. Uden resten af systemet, så kan du ikke forvente op til syv dages holdbarhed.

*** Neglelakkerne har jeg fået sendt af Depend. Jeg bliver beskattet af alt hvad jeg modtager fra virksomheder og får derfor intet gratis ***

2 Comments

  1. Ih Nina, du er så sej med alt det du har kørende, så det er vildt fedt endelig at se noget på bloggen! Smukke swatches som altid – den grønne ser super skøn ud! Og hvor er det forfriskende at du skærer alt ud i pap – mange andre bloggere kunne lære så meget af dig! :* Kys og knus herfra – (som altid)!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *