Different Dimension – I Wish I Was A Little Bit Taller

Different Dimension - I Wish I Was A Little Bit Taller

Different Dimension – I Wish I Was A Little Bit Taller

I Was I Was A Little Bit Taller fra Different Dimension, var en del af The Holo Hookup i november 2015. Hver måned laver Glisten & Glow, Cupcake Polish og Different Dimension en boks, som indeholder fire forskellige holo neglelakker. Den sidste neglelak er fra et andet indiemærke.

Jeg er helt vild med boksen, så den er næsten fast månedligt inventar for en holo glad neglenørd som mig. Jeg får fire lækre neglelakker og jeg lærer nye mærker at kende hver måned, så det er rent win-win.

I Wish I Was A Little Bit Taller er en lilla creme/crelly neglelak- naturligvis stoppet til randen med holo simmer. Den er helt fantastisk at arbejde med og dækker fint ved to lag. På billedet har jeg brugt to lag og et lag top coat.

Du kan læse meget mere om Different Dimension og The Holo Hookup ved at klikke på de links jeg har sat ind.

*** Neglelakken har jeg selv købt og betalt *** 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *