Glisten & Glow – It Was All A Dream

Glisten & Glow - It Was All a Dream

Glisten & Glow – It Was All a Dream

It Was All A Dream fra Glisten & Glow, var en del af The Holo Hookup i november 2015. Hver måned laver Glisten & Glow, Cupcake Polish og Different Dimension en boks, som indeholder fire forskellige holo neglelakker. Den sidste neglelak er fra et andet indiemærke.

Jeg er helt vild med boksen, så den er næsten fast månedligt inventar for en holo glad neglenørd som mig. Jeg får fire lækre neglelakker og jeg lærer nye mærker at kende hver måned, så det er rent win-win.

I Was All A Dream er en blågrøn crelly neglelak – naturligvis stoppet til randen med holo simmer. Den er vældig nem at arbejde med og dækker uden problemer i to lag. På billedet har jeg brugt to lag og to lag top coat.

Du kan læse meget mere om Glisten & Glow og The Holo Hookup ved at klikke på de links jeg har sat ind.

*** Neglelakken har jeg selv købt og betalt *** 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *