CND Vinylux – Nordic Lights

CND Vinylux Nordic Lights

CND Vinylux – Nordic Lights

Kollektion: Aurora

Nu siger jeg det bare… Den her er så forbandet flot, men vejen til et fantastisk resultat, er en smule lang. Er det så det værd? Uden tvivl!

Nordic Lights er en fantastisk flot dyb lilla jelly neglelak, fyldt med glitter i lidt ukurante størrelser og holografisk mikro glitter.

Når du vælger den her til neglene, så vil jeg på det varmeste anbefale dig at arbejde i tynde lag, for at bygge den op. For mit vedkommende endte jeg på tre lag. Når du så har lagt dine tre lag, så sidder du og ser rigtig skuffet ud, for den er bare ikke pæn… Overhovedet. Det er derfor top coat er fantastisk, men heller ikke her slipper du med et lag. Efter to lag, for mit vedkommende, dukkede den flotteste 3D effekt frem på neglene, som det har det med at gøre med jelly neglelak der indeholder glitter.

Som med alle andre CND Vinylux neglelakker, er der “indbygget” en base coat i lakken og derfor skulle det ikke være nødvendigt med sådan en. Jeg vil dog altid anbefale, at du bruger en base coat. Hver ting er god til sin ting, er min uforbeholdne mening.

Ligeledes en ting der er fælles for CND Vinylux – det er ikke en neglelak du skal sidde og fedte alt for meget med, da hærdningsprocessen er hurtigt i gang.

*** Neglelakken har jeg selv købt og betalt *** 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *