CND Vinylux – Tartan Punk

CND Vinylux Tartan Punk

CND Vinylux – Tartan Punk

Kollektion: Contradictions

Jeg kan lige så godt sige det som det er… Tartan Punk vil altid have en helt speciel plads i mit lille CND hjerte. Det var en af de første farver jeg købte, da jeg fik Shellac diplomet i hus og den er populær hos både mig og mine kunder.

Tartan Punk er en rød creme neglelak, med det fineste røde shimmer.

Den er nem at arbejde med og er hverken for tyk eller tynd i konsistensen. Jeg har brugt to lag Tartan Punk og et lag top coat for at få resultatet på billedet.

Som med alle andre CND Vinylux neglelakker, er der “indbygget” en base coat i lakken og derfor skulle det ikke være nødvendigt med sådan en. Jeg vil dog altid anbefale, at du bruger en base coat. Hver ting er god til sin ting, er min uforbeholdne mening.

Ligeledes en ting der er fælles for CND Vinylux – det er ikke en neglelak du skal sidde og fedte alt for meget med, da hærdningsprocessen er hurtigt i gang.

*** Neglelakken har jeg selv købt og betalt *** 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *