Dance Legend – Gothic Veil

Dance Legend Gothic Veil

Dance Legend – Gothic Veil

Det er ingen hemmelighed, at jeg er lidt af en holografisk junkie. Er der lidt holo i min neglelak, så gør det ikke mit humør dårligere – det er helt sikkert.

Gothic Veil er, som navnet måske antyder, en neglelak i den lidt mørke ende af farveskalaen. Ja, den er faktisk sort. Det der er lidt specielt ved den her Prism serie fra Dance Legend er, at det faktisk er nogle ret store holografiske glitterstykker der er i, hvilket gør, at den bliver ret ru i overfladen.

På konsistensen, har jeg intet at udsætte. Den er lige som jeg kan li’ den, nemlig ikke for tynd og ikke for tyk. Den løber ingen steder, men den kan også lægges fin og jævn.

På billedet har jeg brugt to lag og et lag top coat.

*** Neglelakken har jeg selv købt og betalt ***

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *