Depend – Fancy Pants

Depend Fancy Pants

Depend – Fancy Pants

Kollektion: 7 Day, Efterår 2015.

Fancy Pants er en rød creme neglelak med rød shimmer.

Neglelakken er blevet sendt til mig fra Depend – min uforbeholdne mening slipper du dog ikke for.

Fancy Pants er lige som en rød neglelak skal være. Den er dyb i farven og den har lidt shimmer og så minder den mig en smule om en af mine all time yndlings neglelakker, nemlig CND Vinylux – Tartan Punk – blot i en noget mørkere udgave.

Min kæmpe kæphest er jo børsten på en pensel og lige med 7 Day serien, så vil du elske eller hade den. Jeg elsker den, fordi jeg har en forholdsvis stor og bred negleplade. Den er bred, med en lille kurve for enden og for mig giver den en rigtig fin lakering.

7 Day serien er et helt system, som er designet til at holde i op til syv dage på dine negle.

Du kan læse mere om Depend 7 Day og Depends øvrige produkter lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *