Depend – Golden Masterpiece

Depend Golden Masterpiece

Depend – Golden Masterpiece

Kollektion: 7 Day, Efterår 2015.

Golden Masterpiece er en mørk brun creme neglelak, med fint guld, grøn og en smule sølv shimmer.

Neglelakken er blevet sendt til mig fra Depend – min uforbeholdne mening slipper du dog ikke for.

Golden Masterpiece er simpelthen bare lige mig. Når man er rødhåret, så er en mørk brun altså bare pæn – især når der er lidt rødligt skær og varme undertoner. Konsistensen er som jeg bedst kan li’ den. Ikke for tyk, ikke for tynd og bliver der hvor jeg vil have den.

Min kæmpe kæphest er jo børsten på en pensel og lige med 7 Day serien, så vil du elske eller hade den. Jeg elsker den, fordi jeg har en forholdsvis stor og bred negleplade. Den er bred, med en lille kurve for enden og for mig giver den en rigtig fin lakering.

7 Day serien er et helt system, som er designet til at holde i op til syv dage på dine negle.

Du kan læse mere om Depend 7 Day og Depends øvrige produkter lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *