piCture pOlish – Rebelle

Picture Polish Rebelle

Picture Polish – Rebelle

Rebelle fra piCture pOlish er en ferskenfarvet creme neglelak med scatter holo, som piCture pOlish er kendt for.

Jeg har bare noget med de her fersken/laksefarver – det hele stritter på mig og jeg bryder mig simpelthen ikke om dem. Hvis jeg nu skal forsøge at smide mine personlige kæpheste fra mig, så kan jeg forsøge at beskrive den lidt mere objektivt.

piCture pOlish er for mig nærmest det samme som en neglelak der er nem at arbejde med. Rebelle er absolut ingen undtagelse. Konsistensen er fantastisk og den dækker i to lag.

Nu er der godt nok lidt bling-bling i, men den tørrer jævnt på neglen, men en top coat har jo aldrig gjort noget dårligt for en neglelak, så det anbefaler jeg altid, for holdbarhed og masser af glans.

På billedet her har jeg brugt to lag Rebelle og et lag top coat.

*** Neglelakken har jeg selv købt og betalt ***

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *