piCture pOlish – Allure

Picture Polish Allure

Picture Polish – Allure

Allure er en magenta (hybrid mellem rød og blå) creme neglelak med scatter holo.

En neglelak som Allure går jo lige i I-love-ya i min bog. Det er en af de farver, som fanger øjet og som hverken er pink, rød eller lilla – den er helt sin egen.

Da jeg prøvede den første gang, var jeg ved at kaste den ud af vinduet – den var absurd ringe i forhold til dækkeevne og den var bare træls på alle måder. Det var lige indtil jeg kom i tanker om, at jeg vist aldrig havde givet den en god rystetur (som jeg gør med alle mine neglelakker inden jeg tager dem i brug). Så rystet blev den og historien endte lykkeligt alligevel.

På billedet har jeg brugt to lag Allure og et lag top coat.

*** Neglelakken har jeg selv købt og betalt ***

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *