Depend – 4077 Free Spirit

Depend 4077 Free Spirit

Depend – 4077 Free Spirit

Free Spirit er en lille foil/shimmer neglelak.

Jeg har fået neglelakken tilsendt fra Depend – min uforbeholdne mening slipper du dog ikke for.

Den er lilla og den er pakket med shimmer. Behøver jeg næsten sige mere?

Jeg er jo ikke meget for de her foil lakker, hvilket du måske allerede har luret, hvis du har læst med før. Dog er hele kollektionen her super nem at arbejde med, hvilket du måske kan spotte på billedet. Ingen nævneværdige striber og den dækker rigtig fint.

På billedet har jeg brugt to lag Free Spirit og et lag top coat.

Lad endelig neglelakken tørre så meget som du overhovedet kan, inden du kommer din top coat på. Det giver det fineste resultat.

Min kæmpe kæphest er jo børsten på en pensel og Depend har for nyligt lavet en ny børste til deres minilakker. Den er bred, med en lille kurve for enden og for mig giver den en rigtig fin lakering, modsat den gamle og noget tynde børste. Jeg elsker den!

Du kan læse mere om Depends produkter lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *