Depend – 4078 Boho Style

Depend 4078 Boho Style

Depend – 4078 Boho Style

Boho Style er en rød foil/shimmer med lidt dust af lilla og sølv shimmer.

Neglelakken har jeg fået tilsendt fra Depend – min uforbeholdne mening slipper du dog ikke for.

Den her skriger simpelthen efterår og jeg kommer til at finde den frem, når efteråret lander. Den kom sidste efterår, men jeg har været lidt sløv med bloggen i et års tid og derfor kommer den først på bloggen nu.

Den er, som resten af kollektionen, rigtig nem at arbejde med og er ikke som andre shimmer/foil lakker. Der er nemlig ikke de striber, som jeg normalt plejer at bande over. Det er nok takket være shimmeret og den ret fine pensel.

På billedet har jeg brugt to lag Boho Style og et lag top coat.

Lad endelig neglelakken tørre så meget som du overhovedet kan, inden du kommer din top coat på. Det giver det fineste resultat.

Min kæmpe kæphest er jo børsten på en pensel og Depend har for nyligt lavet en ny børste til deres minilakker. Den er bred, med en lille kurve for enden og for mig giver den en rigtig fin lakering, modsat den gamle og noget tynde børste. Jeg elsker den!

Du kan læse mere om Depends produkter lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *