Depend – 4079 Flower Child

Depend 4079 Flower Child

Depend – 4079 Flower Child

Flower Child er en rød shimmer/foil med pink shimmer.

Neglelakken har jeg fået tilsendt fra Depend – min uforbeholdne mening slipper du dog ikke for.

Der er måske mange der ikke lige finder det så skide moderne mere, med sådan en rigtig rød creme neglelak. Jeg elsker det stadig, men jeg er sikkert ikke en håbløst umoderne laknørd. Når det så ikke skal være en creme neglelak, så er sådan en her altså en rigtig fin løsning.

Som resten af kollektionen, så bander jeg ikke lige så meget over en foil lak som jeg plejer, hvilket sikkert har noget med shimmeret og penslen at gøre. Jeg bøvler ikke med striber osv.

På billedet har jeg brugt to lag Flower Child og et lag top coat.

Lad endelig neglelakken tørre så meget som du overhovedet kan, inden du kommer din top coat på. Det giver det fineste resultat.

Min kæmpe kæphest er jo børsten på en pensel og Depend har for nyligt lavet en ny børste til deres minilakker. Den er bred, med en lille kurve for enden og for mig giver den en rigtig fin lakering, modsat den gamle og noget tynde børste. Jeg elsker den!

Du kan læse mere om Depends produkter lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *