Depend – Hit em Nice

Depend Hit em Nice

Depend – Hit em Nice

Hit em Nice er en støvet grøn creme neglelak.

Neglelakken har jeg fået tilsendt fra Depend – min uforbeholdne mening slipper du dog ikke for.

Har du læst med på bloggen før, så har du måske spottet den detalje, at jeg er rødhåret. Rød og grøn er bare… Der er bare noget over det. Min allerførste neglelak var en grøn – om end noget lysere end denne og en neglelak jeg skriver et indlæg om en anden dag.

Hit em Nice var super fin at arbejde med og blev hvor jeg tænkte den skulle blive.

På billedet har jeg brugt to lag Hit em Nice og et lag top coat.

Min kæmpe kæphest er jo børsten på en pensel og lige med 7 Day serien, så vil du elske eller hade den. Jeg elsker den, fordi jeg har en forholdsvis stor og bred negleplade. Den er bred, med en lille kurve for enden og for mig giver den en rigtig fin lakering.

7 Day serien er et helt system, som er designet til at holde i op til syv dage på dine negle.

Du kan læse mere om Depend 7 Day og Depends øvrige produkter lige her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *