Depend – Peek a Blue

Depend Peek A Blue

Depend – Peek A Blue

Kollektion: Efterår 2015.

Peek A Blue er en mørk blå (nogen vil nok kalde den kongeblå) jelly neglelak.

Neglelakken har jeg fået tilsendt fra Depend – min uforbeholdne mening slipper du dog ikke for.

Som du kan se på halvmånen, så er det ikke en neglelak der giver et heldækkende resultat i to lag. Personligt synes jeg ikke den knapt-så-dækkende resultat var særlig flatterende. Derfor endte jeg med at give den et lag mere og opnå et heldækkende resultat, hvilket jeg er ovenud tilfreds med.

På billedet her jeg derfor brugt tre lag og et lag top coat.

Min kæmpe kæphest er jo børsten på en pensel og lige med 7 Day serien, så vil du elske eller hade den. Jeg elsker den, fordi jeg har en forholdsvis stor og bred negleplade. Den er bred, med en lille kurve for enden og for mig giver den en rigtig fin lakering.

7 Day serien er et helt system, som er designet til at holde i op til syv dage på dine negle.

Du kan læse mere om Depend 7 Day og Depends øvrige produkter lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *