Depend – The Thrill

Depend The Thrill

Depend – The Thrill

Kollektion: Efterår 2015.

The Thrill er en meget mørk blå creme neglelak med en intens blågrøn (teal) shimmer.

Neglelakken har jeg fået tilsendt fra Depend – min uforbeholdne mening slipper du dog ikke for.

Jeg er jo vild med en neglelak som den her. Farverne er lige mig! Den minder mig om en anden neglelak jeg har og jeg kan simpelthen ikke huske navnet på den, men det skal jeg nok få redigeret ind, når jeg lige får hovedet samlet omkring det.

Den er nem at arbejde med og på billedet har jeg brugt to lag og et lag top coat.

Min kæmpe kæphest er jo børsten på en pensel og lige med 7 Day serien, så vil du elske eller hade den. Jeg elsker den, fordi jeg har en forholdsvis stor og bred negleplade. Den er bred, med en lille kurve for enden og for mig giver den en rigtig fin lakering.

7 Day serien er et helt system, som er designet til at holde i op til syv dage på dine negle.

Du kan læse mere om Depend 7 Day og Depends øvrige produkter lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *