Paws by Eddie – Da Firenze

Paws By Eddie Da Firenze

Paws By Eddie – Da Firenze

Da Firenza fra Paws by Eddie er en lilla jelly med holografisk mikro shimmer.

Det er en sjov neglelak den her. Det er en neglelak med duft, hvilket jeg aldrig har prøvet før. Det er en lidt bizar oplevelse, når man sidder med kemikalielugten og kan dufte noget parfume blandet i. Når de flydende ting og sager er fordampet, kan man dog sagtens dufte parfumen.

Og tjek nu lige den der kat ud – den er sgu da sød!

Paws by Eddie er et håndlavet indiemærke, som jeg desværre kun har denne ene neglelak fra. For ikke så længe siden, valgte mærkets ejer at lukke sin shop ned. Om hun kommer tilbage, det vides ikke helt endnu.

På billedet har jeg brugt to lag Da Firenze og et lag top coat – underligt nok, kan man dufte parfumen igennem top coaten.

*** Neglelakken har jeg selv købt og betalt ***

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *