piCture pOlish – Big Bang

Picture Polish Big Bang

Picture Polish – Big Bang

Big Bang fra piCture pOlish er en lilla jelly, med scatter holo og multifarvede flakies.

Da jeg prøvede den her første gang, tænkte jeg at den var meget u-piCture pOlish. Der er lidt mere knald på end der plejer at være – de efterfølgende launches har så fået mig til at æde de ord igen. Igen, har piCture pOlish formået at sende en neglelak afsted, som er helt unik og smadder smuk.

Den er nem at arbejde med og det kræver ingen manipulation at få shimmer og flakies til at falde pænt på neglen.

På billedet har jeg brugt to lag Big Bang og et lag top coat. Vil du gerne have den til at dække helt, så vil jeg anbefale dig et lag mere.

*** Neglelakken har jeg selv købt og betalt ***

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *