CND Vinylux – Starstruck Kollektionen

Så er CND klar med en ny kollektion, som kaldes for Starstruck Kollektionen, hvor glitter og glamour er i fokus.

CND Starstruck Shellac

CND Starstruck – Shellac (med tilladelse fra ICGroup.dk)

Kollektionen består af seks forskellige CND Shellac™ farver, hvor to også bliver lavet som Vinylux™ og altså bliver tilgængelige for alle neglenørder.

De to Vinylux™ farver har jeg fået tilsendt af Mette fra Beautypower.dk – som altid, så slipper du ikke for min uforbeholdne mening. De launcher i dag, d. 1. september 2016, så det er bare med at slå til.

CND Shellac™ er tilgængeligt for uddannede CND teknikere, så derfor skal du forbi sådan en, for at få en behandling med de fire øvrige farver.

Inden vi går i gang, så vil jeg da lige reklamere for min nye lille kanal på YouTube. Som noget nyt, vil jeg komme til at lave små film af de lakker jeg swatcher, hvilket jeg håber I finder brugbart. Jeg ville blive enormt glad, hvis du ville følge mig der.

Lad os komme i gang med at se på de to lakker.

CND Vinylux Dark Diamonds

CND Vinylux™ – Dark Diamonds

Den første er #230, Dark Diamonds.

Det er en mørk grå/sort crelly base, med forskellige størrelser sølvglitter og sølv mikro glitter.

Dark Diamonds er egentlig helt ok i konsistensen og den er nem at samarbejde med. Det eneste jeg kunne ønske anderledes er, at glitteret ville lægge sig helt fladt på neglen. Faktisk har glitteret en tendens til at rejse sig i lille smule. Hvis du kigger godt efter, kan du se det lidt i siden på min ringfinger. Det er småting, men alligevel værd at bemærke.

Det er en neglelak der er fyldt til randen med glitter og derfor er den også et regulært helvede at fjerne. Det er dog hverken CNDs skyld eller neglelakkens skyld – sådan er det bare med glitter neglelak.

Dark Diamonds er også en af de neglelakker, hvor den tørrer meget ru op i overfladen. Du må endelig ikke fortvivle, når du sidder og kigger på dine negle, når du nu meget nøjsommeligt at siddet og lagt dine to lag Dark Diamonds. Det er bare ikke kønt, men det er heldigvis lige præcis det vi har top coat til. Du skal aldrig dømme din manicure før du har afsluttet med top coat.

På billedet her har jeg brugt to lag Dark Diamonds og to lag top coat.

Du kan se en lille video med Dark Diamonds her:

Lad os bevæge os videre til den næste neglelak fra Starstruck Kollektionen.

CND Vinylux Emerald Lights

CND Vinylux™ – Emerald Lights

Den her skønhed hedder #234, Emerald Lights.

Emerald Lights er en grøn jelly base med grønt og sølv glitter og mikro glitter, samt noget fint grønt shimmer, der giver en fin foil-like finish.

Jeg kan næsten gentage mig selv fra Dark Diamonds, med den undtagelse, at glitteret i Emerald Lights lægger sig rigtig fint på neglen.

På billedet har jeg brugt to lag Emerald Lights og to lag top coat.

Videoen kan du se lige her:

For at samle op, så synes jeg faktisk det er enormt fedt, at CND kommer med noget anderledes end de plejer.

Det er ingen hemmelighed, at CND Vinylux™ har en helt anden målgruppe end sådan en som mig, der sjældent har den samme neglelak på i mere end et par dage. Den er lavet til dem der har tid til at give sig en manicure søndag aften og som forventer at den holder hele ugen.

Netop de mennesker der ønsker en holdbar neglelak, er nok heller ikke dem der går helt amok med farver og glitter. De ønsker en helt almindelig creme neglelak, der bare er klassisk og pæn – og det kan CND bare spytte ud i stride strømme, med stor succes. Det har CND bare styr på.

Når jeg ser på den lineup af Shellac™ farver, så havde jeg måske ønsket at der var kommet flere ud som Vinylux™, men som uddannet CND Shellac™ dame, så kan jeg også godt glæde mig over, at flere ting bliver holdt eksklusivt til Shellac.

Bliver de her to så mine nye yndlings Vinylux’er? Nej, det gør de nok næppe. Jeg har andre Vinylux’er som jeg elsker højere, men når alt kommer til alt, så er jeg jo bare en neglenørd der elsker glitter. Derfor bliver de også begge to stående på hylden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *