Her er jeg, her er jeg – goddag, goddag, goddag

Mit sidste indlæg på bloggen, er fra d. 1. september 2016 – næsten et år gammelt.

Det har været godt (og ikke mindst tiltrængt), med en pause fra hele det her negleunivers og næsten alt hvad der hedder sociale medier, både privat, personligt og offentligt. Jeg har trukket stikket i en periode og det har været så godt! Bloggen og alt hvad der havde med negle at gøre, begyndte at hænge mig langt ud af halsen. Det gik fra at være en hobby, til at være regnskaber, bilag og business, som til sidst fyldte mere end alt det sjove. Nu har jeg fået lov til lige at tage et skridt tilbage, gå nogle gear ned og finde fokus igen.

Jeg er begyndt at savne negleuniverset. I virkeligheden, så var det nok det der skulle til – at jeg begyndte at savne det. Min egen lille klinik har jeg haft helt lukket det sidste halve år, så der er lige lidt at indhente, ikke mindst på hastighed. Det kommer heldigvis hurtigt igen, kan jeg mærke, så det er rigtig godt. Jeg har startet klinikken stille op igen, efter at vi er flyttet og kommet på plads i vores nye hus, hvor gamle kunder har været “dem det er gået ud over”. Der er masser af nye varer, som jeg ikke helt har fulgt med i, kollektioner af Shellac, som ikke er kommet hjem osv. Jeg regner med at være helt klar til at tage i mod nye kunder, når vi kommer til starten af september.

Min lange pause betyder også, at jeg overhovedet ikke er med på, hvad der kommer af nye kollektioner, hvad der er kommet de seneste år, nye mærker, mærker der ikke længere eksisterer og i det hele taget, så er jeg lidt bagud. Der er en masse der skal læses op på og det er jeg i gang med. Mine egne negle lidt slemt omsorgssvigt det sidste halve år, så de får også lidt ekstra kærlighed i disse dage, så de kan blive klar til at vise lækre swatches igen. Bloggen skal have en overhaling, da den også har lidt slemt omsorgssvigt. Jeg har en masse neglelak jeg skal have sorteret i, givet videre, sælge og have system i, så det bliver jo en helt fest i sig selv. Jeg så småt på vej tilbage igen, men der ligger stadig lidt arbejde forude, før end jeg kan sige, at jeg er helt tilbage. Det kommer lige så stille og jeg har masser af lækre sager i tankerne.

Mens jeg nu bliver klogere og kommer lidt med igen, så kommer jeg til at underholde med nogle giveaways (fire i alt, tror jeg det ender på).

Til at starte med, så ville det jo være en kæmpe stor hjælp, hvis du kan komme med et bud på, hvad der har været af store nyheder i løbet af det seneste år, hvad der har optaget dig og hvad du måske kunne finde spændende at jeg zoomede lidt ind på.

Jeg glæder mig til at komme i sving igen, så vi kan nørde sammen igen.

 

 

6 Comments

  1. Dejligt at du er tilbage – glæder mig til at følge med igen 🙂

  2. Appeal4 drejede nøglen om i april, vist nok pga sygdom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *