Vind neglepleje fra CND og Depend Cosmetics

Som jeg lovede, så kommer her giveaway nr. 1 ud af tre i alt.

glepleje fra CND og Depend

I denne giveaway kan du vinde al den kærlighed dine negle nogensinde kunne drømme om. Og vi er jo efterhånden allesammen med på at smukke hænder og negle, ikke er noget kommer sovende til – det kræver tid og pleje. Indrømmet, så kunne jeg også snildt blive bedre til det.

Her er indholdet af den første pakke:

Jeg har linket til nogle af produkterne, hvor I kan læse mere om dem, da jeg ellers kunne beskrive herfra og til juleaften 2020.

Det er fint, Nina… Hvordan vinder jeg det? 

Det er faktisk helt vildt simpelt. Du kommenterer bare lige hvad du vil, under opslaget på Facebook. Du kan deltage én gang, men du kan jo overtale din kæreste, mor, far, kusine, veninde mv. til at deltage og så kan I jo altid dele.

Du skal deltage inden søndag d. 17. september 2017 kl. 12:00. Jeg trækker en vinder hurtigst muligt herefter, som bliver offentliggjort her på bloggen og som jeg kontakter på Facebook.

Hold i øvrigt øje med de andre giveaways, som kommer de næste to søndage. Der er masser af neglepleje og endda også en CND Shellac™ behandling på højkant.

God fornøjelse!

3 Comments

  1. Lækker giveaway 😁😁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *