H&M – Faded Myrtle

H&M - Faded Myrtle

H&M – Faded Myrtle

Indrømmet, så var jeg noget skeptisk, da jeg i 2015 så H&M komme frem med en helt masse make-up produkter. Da jeg var yngre, husker jeg ikke H&Ms make-up eller neglelak for noget, der var særlig meget kvalitet over. Det var billigt, men det var så også tilsvarende elendigt. Som med alt andet i den her verden, så må vi jo naivt tro på, at ting kan ændre sig til det bedre – og H&M Beauty skulle da have chancen for at gøre mine fordomme til skamme. Neglelak var naturligvis også en del af det “nye” H&M Beauty (… og er stadig, for den sags skyld). Hvilken neglenørd ville jeg være, hvis jeg ikke lige havde grebet et par farver med?

Alle neglelakker indeholder 8 ml. produkt og de kommer til at koste dig 39,95 kr. pr. stk. Rent prismæssigt, taler vi altså om en neglelak der er væsentligt billigere end din standard OPI eller Essie neglelak, når vi regner prisen pr. ml. ud. Ud over selve neglelakken, findes der også både top coat, base coat og diverse neglepleje/håndpleje produkter i sortimentet, så en tur i H&M kan altså fint sikre dig nogle fine hænder. Du kan finde neglelakkerne i de fleste H&M butikker og en del af dem, kan du også finde på H&Ms hjemmeside.

Jeg drog afsted til en fysisk butik, for jeg er en af de typer der elsker at se med mine fingre. Jeg kom hjem med fem forskellige farver, hvoraf Faded Myrtle er én af dem.

Nå, lad os se på neglelakken… 

Som med alt andet neglelak, så skal du huske at ryste den godt, inden du tager den i brug. Gratis træning for mormorarmene, så det er bare i gang.

Det første der mødte mig, da jeg åbnede neglelakken, var en relativt bred børste, hvilket kan være super fint, hvis man ikke har små negle. Jeg har ikke umiddelbart små negle, så det plejer at gå rimelig ok for mig. Min lillefinger fungerer det dog sjældent helt vildt godt for, som billedet også afspejler. Børsten i sig selv, er dog tæt og lige som den skal være, så intet at sætte en finger(negl) på der.

Pigmenteringen er der heller ikke noget at udsætte på, lige med den her farve. Det krævede to lag Faded Myrtle og et lag top coat, at få hele balladen til at se fin og ensartet ud, hvilket er helt efter bogen.

Kan jeg så sende mine fordomme i skammekrogen?

Nu er det jo altid lidt med forbehold, når jeg går ind og taler om og bedømmer kvaliteten af en neglelak. Jeg har aldrig den samme neglelak på i længere tid og kvalitet i forhold til holdbarhed, handler i den grad også om, hvorvidt du husker base coat, top coat, forsegling af den frie kant og hvordan du passer på dine hænder og negle helt generelt.

Når det så er sagt, så er jeg fuld af imponade over lige præcis den her neglelak fra H&M Beauty. Mange har også rost den holografiske sølv neglelak (som jeg ikke kan huske hvad hedder, men som jeg naturligvis også har hapset) og generelt, så høster H&M Beauty altså en hel del ros, både for neglelak og make-up.
Jeg må jo bøje mig i støvet og melde mig under fanerne med roser. Min H&M Beauty pibe har i den grad fået en helt anden lyd. Hvor er det godt, at mine naive tro på, at alle kan forandre sig til det bedre viser sig at være en tilnærmelsesvist selvopfyldende profeti!

Nu har jeg langt fra prøvet alle de fantastisk flotte neglelakker, som H&M Beauty har udgivet de sidste par år, men dem jeg har prøvet, har jeg været rigtig fint tilfreds med.

Hvis du endnu ikke har prøvet nogle af dem, så tag trygt et kig på dem og stop nogle af dem i kurven, næste gang du svinger forbi H&M.

Hvis du har prøvet nogle af dem og har fået fingrene i en farve som jeg bare må eje, så giv hellere end gerne lyd.

 

*** Neglelakken har jeg selv købt og betalt *** 

2 Comments

  1. Caroline Stadsbjerg

    Fadede Myrtle er min absolutte yndlingsfarve fra H&M! Derudover Cloudburst (som du selvfølgelig må prøve!) – og så har jeg netop købt Uptown, en fin, brændt orange, som er perfekt til efteråret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *