Vind en CND Shellac™ behandling

CND Shellac - Tartan Punk

CND Shellac – Tartan Punk

I skal da naturligvis ikke snydes for endnu en giveaway. Denne gang er det for de lokale negletosser (eller mindre lokale, hvis det er noget du gerne springer i bilen for), da det foregår her i Odense hos mig.

Det du kan vinde er:

  • 1 x CND Shellac™ behandling

Præmien inkluderer en behandling på egne negle med en helfarve fra CND Shellac™(som på billedet ovenfor) og en lille times ren neglenørderi med mig. Farven vælger du og så skal jeg nok klare resten. Præmien har en samlet værdi af kr. 349 og selskabet kan vise sig at være mere en forbandelse end af reel værdi.

Som nævnt, så finder behandlingen sted her hos mig. Det betyder altså, at du meget gerne skulle være relativt tæt på, eller have planer om at komme tæt på Odense, indenfor overskuelig fremtid.

Som lille sidenote, så alt går ordentligt til, så må du ikke have produkt på dine negle, når du kommer.

Ævl og kævl, Nina… Hvordan vinder jeg? 

Same procedure as last time… Smid et like og en kommentar på Facebook opslaget, så er du med. Du ville gøre mig fantastisk glad, hvis du nu ville tagge dem du kender i området, så de kan være med.

Vinderen bliver offentliggjort på Facebook mandag d. 25/9 2017 – sidste chance for at deltage er mandag d. 25/9 2017 kl. 12:00.

Jeg glæder mig helt vildt til at trække en vinder, af lige netop den her giveaway og møde en af jer, som følger lidt med her på bloggen i ny og næ. Uden jer, er det nemlig ikke spor sjovt at blogge, så tak for jer! 🙂

Vil du læse mere om klinikken, priser og de forskellige behandlinger, så kan du klikke lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *