Different Dimension – Bioluminescent Bay

Different Dimension - Bioluminescent Bay

Different Dimension – Bioluminescent Bay

Bioluminescent Bay fra Different Dimension, var en del af The Holo Hookup i december 2015. Hver måned laver Glisten & Glow, Cupcake Polish og Different Dimension en boks, som indeholder fire forskellige holo neglelakker. Den sidste neglelak er fra et andet indiemærke.

Jeg er helt vild med boksen, så den er næsten fast månedligt inventar for en holo glad neglenørd som mig. Jeg får fire lækre neglelakker og jeg lærer nye mærker at kende hver måned, så det er rent win-win. Den kommer til at stå dig i lige omkring 400 kr. + evt. moms og gebyr til gebyrgribben Post Nord.

Bioluminescent Bay er en mikro glitter neglelak i en lys blå jelly base – naturligvis stoppet til randen med holo simmer. Den er lidt udfordrende at arbejde med, men dækker fint ved to lag. For mig er den noget tyk i det, men det er smag og behag. På billedet har jeg brugt to lag og to lag top coat.

Du kan læse meget mere om Different Dimension og The Holo Hookup ved at klikke på de links jeg har sat ind.

*** Neglelakken har jeg selv købt og betalt *** 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *