Cupcake Polish – Blue Orchid

Cupcake Polish - Blue Orchid

Cupcake Polish – Blue Orchid

Blue Orchid fra Cupcake Polish, var en del af The Holo Hookup i august 2016. Hver måned laver Glisten & Glow, Cupcake Polish og Different Dimension en boks, som indeholder fire forskellige holo neglelakker. Den sidste neglelak er fra et andet indiemærke.

Jeg er helt vild med boksen, så den er næsten fast månedligt inventar for en holo glad neglenørd som mig. Jeg får fire lækre neglelakker og jeg lærer nye mærker at kende hver måned, så det er rent win-win. Den kommer til at stå dig i lige omkring 400 kr. + evt. moms og gebyr til gebyrgribben Post Nord.

Blue Orchid er en blågrøn neglelak med blå mikro glitter – naturligvis stoppet til randen med holo simmer. Den er super nem at arbejde med og den dækker ved to lag På billedet har jeg brugt to lag og et lag top coat.

Du kan læse meget mere om Glisten & Glow og The Holo Hookup ved at klikke på de links jeg har sat ind.

Her er en lille video:

*** Neglelakken har jeg selv købt og betalt *** 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *