Glam Polish – Without Us, You’re Nothing

Glam Polish - Without Us, You're Nothing

Glam Polish – Without Us, You’re Nothing

Glam Polish bor, som flere andre indiemærker, i Australien. Det kan godt være lidt udfordrende at få fat i, men det plejer at kunne lykkedes, uden de helt store kvaler. Alle neglelakker er håndlavet, så derfor kan man godt komme ud for, at du får en farve der er en my anderledes i farve og/eller bling, end dem du ser billeder af. Man skal dog være fuldstændig vildt god til at spotte forskellen. Jeg synes det er en del af charmen ved det håndværk det er, at lave noget der er helt unikt.

For mit vedkommende, så er det, for langt det meste, nogle lakker som sidder lige i skabet. Ofte er konsistensen rigtig god og det færdige resultat ligeså. Andre gange har jeg været ude for, at neglelakken er for tyk og simpelthen når at tørre godt og grundigt oppe i det øverste af flasken, så den bliver tyk og træls at arbejde med. Den her var en af de sidstnævnte, desværre. Hvis du kigger rigtig godt efter på billedet, så kan du godt se det, trods et generøst lag top coat.

Som overskriften har givet væk, så hedder lakken Without Us, You’re Nothing og er fra Glam Polish’s Truely Outrageous kollektion, som kom frem i marts 2016. I skrivende stund er den faktisk på bud hos Glam Polish, så haps den mens du kan. Neglelakken vil jeg kalde orange, med hint af nogle koral undertoner. Endvidere er den stoppet med lidt holografisk shimmer, samt guld og pink shimmer synes jeg også jeg spotter. Den tørrer med temmelig meget struktur i overfladen, så et lag top coat får du brug for (måske endda to). Det betyder også, at den er lidt udfordrende at fjerne igen, men det skønhed har altid en pris.

På billedet har jeg brugt to lag Without Us, You’re Nothing og et lag top coat. Den er jo smadder flot – den var bare ikke min yndlings, i forhold til at være super samarbejdsvillig.

Vil du læse mere om Glam Polish, kan du gøre det på Glam Polish’s hjemmeside.

*** Neglelakken har jeg selv købt og betalt *** 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *